Wanneer komt ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van de geprezen serie The Lincoln Lawyer staat nu op Netflix. Maar kunnen we na deze nieuwe afleveringen ook weer uitkijken naar meer? Oftewel: komt er een The Lincoln Lawyer seizoen 3 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Lincoln Lawyer seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 3?

In 2022 en 2023 verschenen het eerste en tweede seizoen van The Lincoln Lawyer op Netflix. Deze serie over topadvocaat Mickey Haller was een gigantische hit en werd door kijkers vol enthousiasme ontvangen. De vraag of er nog een derde seizoen komt, kon dan ook niet uitblijven.

Gelukkig heeft Netflix onlangs bekendgemaakt dat er inderdaad nog meer verhalen in het vat zitten. Dit deelden ze via hun social media-kanalen, zoals je hieronder kunt zien.

Wanneer komt ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus al wel bekend dát er een derde seizoen van The Lincoln Lawyer komt, maar weten we nog niet wanneer het verschijnt. Het is wel duidelijk dat we in ieder geval nog tot de zomer van 2024 zullen moeten wachten.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Lincoln Lawyer’ over?

Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

TitelThe Lincoln Lawyer
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 42.000 stemmen
MakerTed Humphrey
CastManuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, Michael Graziadei, Lamont Thompson, Jamie McShane, Krista Warner
The Lincoln Lawyer Season 2 | Part 2 Official Trailer | Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.