Wanneer komt ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 2 deel 2 op Netflix?

The Lincoln Laywer was in 2023 terug. Op donderdag 6 juli zijn de eerste vijf afleveringen in het aanbod van de streaminggigant verschenen, maar zoals we tegenwoordig wel gewend zijn heeft Netflix besloten het seizoen in twee delen op te hakken. We hebben dus nog vijf afleveringen tegoed. Veel mensen vragen zich af wanneer we daar naar kunnen kijken en daarom beantwoorden we hier de vraag: wanneer komt The Lincoln Lawyer seizoen 2 deel 2 op Netflix?

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer is seizoen 2B te zien?
🧑‍⚖️ Wat is het verhaal?
Komt er een seizoen 3?

Wanneer is ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 2 deel 2 te zien op Netflix in Nederland?

Netflix kiest er tegenwoordig steeds vaker voor om series in twee delen op te hakken. Ook bij het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer hebben ze besloten dit te doen. Dit betekent dat we na het bingen van de eerste vijf afleveringen nog enkele episodes tegoed hebben.

Deel 1 van het tweede seizoen bevat de eerste vijf afleveringen en verscheen op donderdag 7 juli in het aanbod. Deel 2 bestaat uit de laatste vijf afleveringen en die kunnen we op donderdag 3 augustus verwachten. Hieronder vind je het uitzendschema van het tweede seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag6 juli 2023
2Donderdag6 juli 2023
3Donderdag6 juli 2023
4Donderdag6 juli 2023
5Donderdag6 juli 2023
6Donderdag3 augustus 2023
7Donderdag3 augustus 2023
8Donderdag3 augustus 2023
9Donderdag3 augustus 2023
10Donderdag3 augustus 2023

Waar gaat het verhaal van ‘The Lincoln Lawyer’ over?

Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

TitelThe Lincoln Lawyer
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 42.000 stemmen
MakerTed Humphrey
CastManuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, Michael Graziadei, Lamont Thompson, Jamie McShane, Krista Warner
The Lincoln Lawyer Season 2 | Part 2 Official Trailer | Netflix

Komt er een ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 3?

Op dit moment is een derde seizoen van The Lincoln Lawyer nog niet besteld. Dit doet Netflix meestal in de weken na de verschijning van een vorig seizoen, dus het is goed mogelijk dat zij dit in de komende periode nog bekendmaken. Zodra we dit nieuws te horen krijgen, delen we dit uiteraard direct met je via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The Lincoln Lawyer’ online kijken?

    The Lincoln Lawyer is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 deel 2 van ‘The Lincoln Lawyer’ op Netflix in Nederland?

    Netflix heeft de releasedatum van seizoen 2B (de laatste vijf afleveringen) al met ons gedeeld. Je vindt de datum op deze pagina.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.