Wanneer komt ‘Law & Order’ seizoen 23 op SkyShowtime?

De ontzettend populaire serie Law & Order keerde na een stop van twaalf jaar in 2022 terug. Het eerste seizoen van de revival is nu volledig op SkyShowtime verschenen en het tweede seizoen is nog in volle gang. Maar is het daarna klaar of komen er nóg meer afleveringen? Oftewel: komt er een Law & Order seizoen 23? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Law & Order’ seizoen 23?

Er is heel goed nieuws voor fans van Law & Order, want in april van dit jaar werd bekend dat er ook een 23ste seizoen van de populaire titel gaat komen. De serie verscheen voor het eerst in 1990 en liep toen tot 2010. Na een stop van tien jaar verscheen het 21ste seizoen in 2022 op de Amerikaanse televisie en inmiddels is ook het 22ste seizoen in volle gang. Ook op de Nederlandse streamingdienst SkyShowtime verschijnen daar op dit moment wekelijkse afleveringen van.

In de nieuwe seizoenen zijn politie- en rechtszaken zoals altijd weer geïnspireerd op hedendaagse krantenkoppen en volgen we zowel de politie als de openbaar aanklagers.

Wanneer komt ‘Law & Order’ seizoen 23 op SkyShowtime?

Het is dus wel al bekend dát er een nieuw seizoen van de serie komt, maar niet wanneer we ernaar kunnen kijken. De eerste twee seizoenen van de revival verschenen vrij snel na elkaar, dus de kans is groot dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op de nieuwste afleveringen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Law & Order’ over?

New Yorkse rechercheurs en aanklagers moeten misdaden oplossen en de misdadigers achter de tralies zien te krijgen. Achterhalen wie schuldig en wie onschuldig is, terwijl er levens op het spel staan.

TitelLaw & Order
Jaar1990-
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalEngels
GenreMisdaad, Drama
IMDb7,8 uit 41.000 stemmen
CastAnthony Anderson, Hugh Dancy, Jeffrey Donovan

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.