Wanneer komt ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3 op Disney+?

Op 25 oktober 2023 was het tijd voor het tweede seizoen van de populaire serie Welcome to Wrexham. Opnieuw was het aan Ryan Reynolds en Rob McElhenney om het tij te keren bij de Welshe voetbalclub Wrexham FC. Maar is het hiermee gedaan of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Welcome to Wrexham seizoen 3 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3?

Welcome to Wrexham is verlengd met een derde seizoen. In onderstaande tweet grapt Rob McElhenney dat er nog zestien seizoenen van de tv-show zullen komen, verwijzend naar de langlopende serie It’s Always Sunny in Philadelphia, waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Zestien seizoenen verwachten we misschien niet van Welcome to Wrexham, maar een derde seizoen komt er dus zeker.

Wanneer komt ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment weten we dus wel al dát er een derde seizoen komt. Sinds kort is het ook bekend wanneer je ernaar kunt kijken: op woensdag 12 juni is het zover. Waarschijnlijk gaat het om wekelijkse afleveringen en kun je vanaf dan dus iedere woensdag klaar zitten, maar dat is nog niet bekendgemaakt. We weten wel dat je op acht episodes kunt rekenen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Zo kun je het derde seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ nu al zien

Amerikaanse kijkers hebben meer geluk, want bij hun is het derde seizoen van Welcome to Wrexham op 2 mei van start gegaan. Wij moeten dus wachten tot juni, maar tot die tijd kun je ook hier al naar de nieuwe afleveringen kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Welcome to Wrexham bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Welcome to Wrexham bij de streamingdienst Hulu en begin met kijken! 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Welcome to Wrexham’ over?

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,2 uit 16.000 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.