Wanneer komt op Netflix mijn film of serie?

Het is een vraag die bij veel mensen speelt: wanneer verschijnt mijn favoriete film of serie op Netflix? Het gaat hierbij vooral om de populaire series die Netflix niet (meer) in het aanbod heeft hier in Nederland. Vraag jij je dus wel eens af:

  • Wanneer komt Game of Thrones op Netflix?
  • Wanneer komt The Walking Dead op Netflix?
  • Wanneer komt Band of Brothers op Netflix?

Is het streaming aanbod van Netflix niet genoeg voor je of zit je favoriete film of serie er niet tussen? Dan vind je hem ongetwijfeld hier!

Wanneer komt op Netflix mijn films of serie?

In de onderstaande tabel zie je welke series online staan op de streamingdiensten in Nederland. Dat is niet alleen van Netflix, maar ook van Videoland, Amazon Prime en Ziggo GO. Wil je weten wanneer jouw film of serie online verschijnt? Gebruik de zoekbalk op deze website en typ je film of serie in om al het nieuws erover te zien.

Schatting verschijnen of verdwijnen films en series

Netflix laat helaas maar zelden, en veelal niet lang van tevoren, weten wanneer films en series online komen op de streamingdienst. Streamwijzer zorgt ervoor dat informatie over verwachte verdwijningen of verschijningen van series zo snel mogelijk bij jou is, en brengt jou via nieuwsartikelen daarvan op de hoogte. De tabel hieronder en de tabellen in het aanbod van de streamingdiensten die in het hoofdmenu te vinden zijn helpen daarin mee door een duidelijk overzicht te geven van wat op dit moment al beschikbaar is om te zien op de streamingdiensten. Selecteer de tabellen van letter tot letter om te zoeken naar je serie en te zien wat daarvan online staat op welke streamingdienst. Wil je liever zien wat online staat op dit moment? Klik dan op de tabel online. Ten slotte is er een tabel beschikbaar van de IMDb Film & Serie Top 250 om de meest bekeken films en series voor jou weer te geven. Deze tabel is te selecteren via deze link. Zo vind je voor elke categorie precies wat wel en niet online staat.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.