Wanneer komt ‘Knokke Off’ seizoen 2 op Netflix?

Het was een echte hit: de Nederlands-Vlaamse serie Knokke Off. Kijkers waren er razend enthousiast over en de afleveringen werden massaal bekeken. Veel mensen hoopten dan ook op een tweede seizoen en dat gaat er ook komen, zo heeft Netflix bevestigd. Maar wanneer is Knokke Off seizoen 2 te zien?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Knokke Off’ verlengd met seizoen 2

Netflix kwam in 2023 met de Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off. We volgen hierin de Nederlandse Daan die in het Belgische Knokke bevriend raakt met rijkeluiskindjes Alex en Louise. De serie werd hartstikke goed ontvangen en door kijkers geprezen, waardoor er al snel vraag kwam naar een vervolg. En dat komt er! Vandaag maakt Netflix bekend dat we kunnen uitkijken naar seizoen 2.

De nieuwe afleveringen gaan door na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen. Louise moet een keuze maken tussen de twee jongens die haar hart veroverd hebben, Alex en Daan. Ondertussen komt Alex’ grootmoeder langs om orde op zaken te stellen.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Knokke Off’ op Netflix?

Op dit moment is het dus wel al duidelijk dát er een tweede seizoen van Knokke Off gaat komen, maar wanneer dat dan verschijnt is nog niet duidelijk. Netflix geeft aan dat de opnames in de zomer van 2024 starten, dus we moeten minstens tot het volgende najaar wachten om terug te keren naar Knokke.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als er meer duidelijk is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Knokke Off’ over?

Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.

TitelKnokke Off
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastPommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.