Wanneer komt ‘Knokke Off’ seizoen 2 op Netflix?

Een aantal weken geleden heeft Netflix een gloednieuwe Nederlandse serie aan het aanbod toegevoegd: Knokke Off. Kijkers zijn er razend enthousiast over en de afleveringen worden massaal bekeken, maar omdat het er slechts tien zijn vliegen veel kijkers er snel doorheen. We horen de vraag of er nog een vervolg komt dan ook steeds vaker. In dit artikel beantwoorden we de vraag: komt er een Knokke Off seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan?

Alles over ‘Knokke Off’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Knokke Off seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Knokke Off seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Knokke Off’ seizoen 2?

Netflix kwam in 2023 met de gloednieuwe Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off. We volgen hierin de Nederlandse Daan die in het Belgische Knokke bevriend raakt met rijkeluiskindjes Alex en Louise. De serie werd hartstikke goed ontvangen en door kijkers geprezen, waardoor er al snel vraag kwam naar een vervolg. Maar komt dat er ook daadwerkelijk of niet?

Het antwoord op deze vraag is dat we het nog niet zeker weten. VRT en Netflix hebben de serie nog niet officieel verlengd noch gecanceld, en dat betekent dat het nog compleet openstaat. Een van de hoofdrolspelers, Ini Massez (Angelique), heeft in ieder geval aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws laten weten dat ze een tweede seizoen zeker ziet zitten:

🗣️ “Wij zouden dat heel fijn vinden. Maar wij weten daar echt nog niets van. En waarschijnlijk, als ik het zou weten, zou ik het niet mogen zeggen. Maar ik weet het echt nog niet. Ik denk dat er ideeën en plannen genoeg zijn. En wij hopen dat allemaal. Dat zou heel fijn zijn.”
– Ini Massez

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Knokke Off’ op Netflix?

Of er een tweede seizoen van Knokke Off gaat komen en wanneer dat dan verschijnt, dat is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als er meer duidelijk is.

Waar gaat het verhaal van ‘Knokke Off’ over?

Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.

TitelKnokke Off
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastPommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez
Officiële trailer | Knokke off

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Knokke Off’ online kijken?

    Knokke Off is op dit moment te streamen op Netflix. We verwachten het eerste seizoen voorlopig niet op andere streamingdiensten als HBO Max, Disney+ en Videoland.

  • Wanneer komt seizoen 2 van ‘Knokke Off’?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van Knokke Off verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.