Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 5 op Disney+?

In september 2023 was je favoriete realityprogramma terug op het kleine scherm. Kris, Khloe, Kim en de andere Kardashians lagen direct weer behoorlijk met elkaar in de clinch en dit zorgde voor heerlijke televisie. Veel mensen smachten dan ook naar meer. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een The Kardashians seizoen 5 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘The Kardashians’ seizoen 5?

Geweldig nieuws voor fans van de populaire familie: het vijfde seizoen is al bevestigd. We weten dus zeker dat we de avonturen van de Kardashians nog een keer van dichtbij kunnen meemaken in gloednieuwe afleveringen.

Kim en Khloé lieten dit een tijdje terug al weten. Zij gaven namelijk aan dat er na het derde seizoen nog zeker twintig afleveringen op de planning stonden. Aangezien ieder seizoen tot nu tien afleveringen bevat, betekent dit dat ze hiermee eigenlijk al bekendmaakten dat er daarna nog twee seizoenen zouden komen: een vierde én een vijfde.

Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 5 op Disney+?

Op dit moment is het dus wel al zeker dát er een vijfde seizoen komt. Het is ook al bekend wanneer het verschijnt: vanaf donderdag 23 mei kijk je ernaar op Disney+.

We hadden dit al voorspeld. Als je namelijk naar de vorige vier seizoenen kijkt, kon je al een kleine inschatting maken. Het eerste seizoen verscheen in april 2022, met daarna seizoenen in september 2022, mei 2023 en september 2023. Een nieuw seizoen werd dan ook geheel in lijn verwacht in april of mei 2024. Het blijkt die laatste te zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Kardashians’ over?

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,6 uit 4.100 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.