Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 4 op Disney+?

Het derde seizoen van The Kardashians nog maar net afgerond door Disney+ of de streamingdienst heeft al besloten om goed nieuws over het vervolg met ons te delen. Dus was jij even bang dat het voorgoed gedaan zou zijn met de beroemde familie? Wees dan maar gerust, want er komt een vierde seizoen van de hitserie. Maar wanneer komt The Kardashians seizoen 4 op Disney+?

Komt er een ‘The Kardashians’ seizoen 4?

Fans van The Kardashians hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van hun favoriete realityprogramma. Kim en Khloé hebben namelijk al lang laten weten dat er na het derde seizoen nog zeker twintig afleveringen op de planning staan. Aangezien ieder seizoen tot nu tien afleveringen bevat, betekent dit dat ze hiermee eigenlijk al aangeven dat er zelfs nog twee seizoenen komen: een vierde én een vijfde.

Eerder liet de familie in een interview met Variety weten dat ze in totaal voor veertig afleveringen getekend hadden, vier seizoenen dus, maar nu blijken het er nóg meer te zijn. Hun vorige realityshow, Keeping Up With The Kardashians, kreeg maar liefst twintig seizoenen.

The Kardashians | Seizoen 4 | Disney+

Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 4 op Disney in Nederland?

Maar wanneer kunnen we dan eindelijk naar het vierde seizoen van The Kardashians kijken? Het eerste seizoen verscheen in april 2022, het tweede in september 2022 en het derde in mei 2023. We konden dus al voorspellen dat het in het najaar van 2023 zover zou zijn. Een officiële releasedatum kwam binnen op de dag na de slotaflevering van S3. Toen liet de videodienst in de bovenstaande video weten dat seizoen 4 van The Kardashians zal worden uitgezonden vanaf donderdag 28 september 2023.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Kardashians’ over?

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,7 uit 3.600 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.