Wanneer komt ‘Justified: City Primeval’ seizoen 2 op Disney+?

U.S. Marshal Raylan Givens was in 2023 terug op het kleine scherm in de splinternieuwe serie Justified: City Primeval, uiteraard gebaseerd op de populaire reeks Justified (2010-2015). Het complete eerste seizoen hiervan is nu te bingen op Disney+, maar blijft het daarbij? Oftewel: komt er een Justified: City Primeval seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Justified: City Primeval’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Justified: City Primeval seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Justified: City Primeval seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Justified: City Primeval’ seizoen 2?

Op dit moment hebben Disney en FX nog niet laten weten wat er in de toekomst met Justified: City Primeval gaat gebeuren. Doordat de serie nog niet verlengd maar ook niet gecanceld is, liggen alle opties nog open. Een tweede seizoen behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Naar aanleiding van de cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen, zou een verlenging absoluut geen gekke keuze zijn. De showrunner van de serie heeft hier tegenover TVLine het volgende over gezegd:

🗣️ “De keuze is aan FX, wat zij willen doen, of zij nog een nieuw hoofdstuk willen maken. Als ze dat niet willen, dan was het goed zo en voelen we ons goed over het einde.”
– Executive producer Michael Dinner

Wanneer komt ‘Justified: City Primeval’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een tweede seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht Justified: City Primeval nou nog terugkeren, dan zullen de nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas in 2024 te zien zijn.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt. Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Justified: City Primeval’ over?

Vijftien jaar geleden verliet Raylan Givens het platteland van Kentucky en ondertussen woont hij in Miami. Nu probeert hij een balans te vinden tussen zijn leven als US Marshal en als parttime vader van een 15-jarig meisje. Een onverwachte gebeurtenis op een verlaten snelweg in Florida leidt hem naar Detroit. Daar komt hij in aanraking met Clement Mansell, ook wel bekend als de wilde man uit Oklahoma, een gewelddadige en psychopathische schurk die in het verleden al vaker is ontkomen. Alle drie de personages liggen met elkaar op ramkoers en op een typische Elmore Leonard-manier zal duidelijk worden wie de stad levend zal verlaten.

TitelJustified: City Primeval
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieWestern, Drama, Misdaad
CastTimothy Olyphant, Boyd Holbrook, Aunjanue Ellis-Taylor, Vondie Curtis-Hallm, Adelaide Clemens, Alexander Pobutsky

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.