Wanneer verschijnt ‘It Ends With Us’ in de bioscoop?

In 2016 bracht schijfster Colleen Hoover het boek It Ends With Us uit. Het verhaal van Lily Bloom werd massaal gelezen. Een boekverfilming kon dan ook niet uitblijven. Na het zien van de trailer vraag je je daarom vast af wanneer je de film op het witte doek kunt bewonderen. Maar wanneer verschijnt It Ends With Us in de bioscoop?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Wanneer verschijnt ‘It Ends With Us’ in de bioscoop

Vorig jaar werd de boekverfilming van It Ends With Us aangekondigd. De film is gebaseerd op de besteller van schrijfster Colleen Hoover. Hoewel we dus al een tijdje wisten dat er een film aan zat te komen, bleven de eerste beelden uit. Gelukkig kunnen we inmiddels genieten van de trailer. De originele datum stond gepland voor februari. Door de acteursstaking van vorig jaar lagen de opnames echter stil. Hierdoor werd de datum een aantal maanden opgeschoven. Gelukkig is het bijna zover, want op donderdag 8 augustus 2024 verschijnt de film It Ends With Us op het witte doek.

Verhaal en trailer van ‘It Ends With Us’

Voor wie het verhaal nog niet heeft gelezen, geven we een korte samenvatting. Het verhaal draait om Lily Bloom. Na haar afstuderen verhuist ze naar Boston om daar een nieuwe start te maken. Hier hoopt ze haar droom van het openen van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze neurochirurg Ryle Kincaid. Ze worden verliefd, maar Lily krijgt te maken met trauma’s uit haar verleden. En dan verschijnt ook nog haar eerste grote liefde Atlas in dezelfde stad. Bekijk de trailer direct hieronder:

Meer informatie over de film

It Ends With Us, het eerste, besteller boek van Colleen Hoover dat verfilmd is, vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom (Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. Bij toeval ontmoet ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) met wie ze meteen een klik heeft. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar na een tijdje krijgt Lily een kant van Ryle te zien die haar aan de relatie van haar ouders doet denken. Als Lily’s eerste grote liefde Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) ineens weer opduikt in haar leven, komt haar relatie met Ryle onder grote druk te staan. Lily beseft dat ze moet leren vertrouwen op haar eigen kracht om een onmogelijke keuze te maken die bepalend is voor haar toekomst.

TitelIt Ends With Us
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurJustin Baldoni
CastBlake Lively, Justin Baldoni, Jenny Slate, Amy Morton, Hasan Minhaj, Brandon Sklenar

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.