Wanneer komt ‘Inside Out 2’ op Disney+?

Riley is een tiener en dat betekent dat haar hersenen weer overstromen van de (nieuwe) emoties. Zo zijn ook Anxiety en Embarrassment nu aanwezig in haar hoofd, en hoe dat gaat zien we in Inside Out 2. De film verscheen in juli op het witte doek, maar is binnenkort natuurlijk ook te streamen. Veel kijkers vragen zich af wanneer Inside Out 2 op Disney+ komt. In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘Inside Out 2’ naar Disney+?

Inside Out 2 is gedistribueerd door Pixar en The Walt Disney Company. Daardoor kunnen we met grote zekerheid zeggen dat de film in de toekomst naar Disney+ komt. Immers kun je daar nu ook al Inside Out uit 2015 kijken. Bovendien staat de filmpagina nu ook al live. We weten alleen niet wanneer dit nieuwste deel daadwerkelijk te streamen zal zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Inside Out 2’ op Disney+?

We verwachten Inside Out dus zeker op Disney+, maar wanneer we hem daar kunnen bekijken is nog onbekend. We kunnen natuurlijk wel een schatting maken. Een tijdlang hield Disney gemiddeld 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor deze film zou kunnen duiden op een streamingrelease op 4 september 2024.

Echter wil Disney de streamingrelease ook nog weleens uitstellen, zeker bij grote bioscoopfilms. Zo duurde het bij The Little Mermaid 105 dagen en bij Wish zelfs 133 dagen. Het is dus nog even afwachten waar Disney+ in het geval van Inside Out 2 voor kiest. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er een officiële releasedatum gedeeld wordt.

Verhaal en trailer van de film

Disney en Pixar’s Inside Out 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Anxiety plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is.


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.