Wanneer komt ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ op Disney+?

Indiana Jones was in 2023 terug op het grote scherm. De heldhaftige archeoloog, nog altijd vertolkt door Harrison Ford, mag zich na ruim vijftien jaar weer op een nieuwe, bloedstollende queeste storten. Misschien wil je deze film op het witte doek bewonderen of misschien wil je wachten totdat je hem vanuit huis kunt kijken, maar dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt Indiana Jones and the Dial of Destiny op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ op Disney+?

Eén ding is zeker en dat is dat Indiana Jones and the Dial of Destiny in de toekomst naar Disney+ komt. Als je hierboven op de blauwe knop klikt, kom je zelfs al op de desbetreffende filmpagina uit, maar daar is nu alleen nog maar de trailer te vinden. We weten dan ook nog niet wanneer de laatste film in de Indiana Jones-franchise ook daadwerkelijk vanuit huis te streamen is. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er een officiële releasedatum gedeeld wordt.

Streamers kunnen vanaf dinsdag 29 augustus overigens wel hier op Pathé Thuis terecht, waar de film dan te koop zal zijn. Voor kosteloos streamen moet je echter nog even geduld hebben.

Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

Tot wanneer draait ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ in de bioscoop?

Het duurt dus nog wel even voordat we Indiana Jones and the Dial of Destiny kunnen streamen, dus dat betekent dat je eerst aangewezen bent op de bioscoop. Maar hoe lang draait de film dan nog?

Dit is lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Houd daarom vooral het programma van je lokale bioscoop in de gaten om te zien of en wanneer het mogelijk is om deze film bij jou op het witte doek te bewonderen. Handig om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Meer informatie over de film

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise – een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur.

TitelIndiana Jones and the Dial of Destiny
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Mangold
CastHarrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore

Veelgestelde vragen

  • Wanneer komt ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ op Disney+?

    Op dit moment is een officiële releasedatum nog niet met ons gedeeld, maar het zou goed kunnen dat de film halverwege augustus op Disney+ verschijnt. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail en onze social media-kanalen.

  • Tot wanneer draait ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ in de bioscoop?

    Het is nog niet bekend tot welke datum Indiana Jones and the Dial of Destiny in de bioscoop draait, maar we verwachten dat de film nog wel een tijdje op het witte doek te bewonderen is.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.