Wanneer komt ‘I Am Groot’ seizoen 3 op Disney+?

Baby Groot was in 2023 terug op Disney+ in vijf splinternieuwe afleveringen van de Marvel-serie I Am Groot. Ook het tweede seizoen besloeg qua kijktijd maar een halfuurtje en dus ben je er zo doorheen. Veel mensen smachten daarom nu al naar meer. Maar komt er een I Am Groot seizoen 3 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘I Am Groot’ seizoen 3

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over I Am Groot seizoen 3, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een I Am Groot seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘I Am Groot’ seizoen 3?

Op dit moment heeft Disney nog niet laten weten wat er in de toekomst met I Am Groot gaat gebeuren. Doordat de serie nog niet verlengd maar ook niet gecanceld is, liggen alle opties nog open. Een derde seizoen behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Animator Kirsten Lepore heeft eerder al aan Screenrant laten weten dat er verhaallijnen klaarliggen voor maar liefst dertig afleveringen. Inmiddels zijn er tien episodes verschenen, verdeeld over twee seizoenen. Als het moet, kunnen er dus nog vier seizoenen volgen. Maar dan moet Disney wel eerst groen licht geven. Zodra er meer nieuws is en we zeker weten dat I Am Groot nog een keer terugkeert, werken we deze pagina direct bij.

Marvel Studios’ I Am Groot Season 2 | Official Trailer | Disney+

Wanneer komt ‘I Am Groot’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een derde seizoen komt en kunnen we ook nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Mocht I Am Groot nou nog terugkeren, dan zullen de nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas in september 2024 te zien zijn.

Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘I Am Groot’ over?

I Am Groot, vijf originele korte verhalen met diverse nieuwe en ongebruikelijke karakters, gaat over iedereens favoriete kleine boom, Baby Groot. De serie wordt ingesproken door Vin Diesel, die de stem van Groot in de Guardians of the Galaxy-franchise ook inspreekt.

TitelI Am Groot
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familie, Komedie
RegisseurKirsten Lepore
CastVin Diesel, Bradley Cooper

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.