Wanneer komt ‘How I Met Your Father’ seizoen 3 op Disney+?

Een van de bekendste sitcoms aller tijden, How I Met Your Mother, kreeg in 2022 een reboot. How I Met Your Father draait de rollen om en laat Sophie aan haar kinderen vertellen hoe ze hun vader ooit ontmoet heeft. In 2023 volgde er een tweede seizoen, maar is het daarna gedaan of ligt er nog wat in het verschiet? Of met andere woorden: komt er een How I Met Your Father seizoen 3 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘How I Met Your Father’ seizoen 3?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een derde seizoen van How I Met Your Father gaat komen. De serie met Hilary Duff, Christopher Lowell en Kim Cattrall zou dus nog terug kunnen keren voor een nieuw seizoen, maar dat is momenteel nog niet bevestigd. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over het vervolg.

How I Met Your Father | Season 2 Trailer | Hulu

Wanneer komt ‘How I Met Your Father’ seizoen 3 op Disney+?

Het is dus nog niet bekend óf er een derde seizoen komt van de serie en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘How I Met Your Father’ over?

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
IMDb5,5 uit 18.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘The ‘How I Met Your Father’ online kijken?

    How I Met Your Father is een Hulu Original en is daarom in Nederland enkel te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video te kunnen zien.

  • Wanneer komt seizoen 3 van ‘The ‘How I Met Your Father’ op Disney+?

    Op dit moment hebben Hulu en The Walt Disney Company nog niet laten weten of er een derde seizoen van How I Met Your Father komt, dus het is nog niet duidelijk wanneer we er mogelijk naar kunnen kijken. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.