Wanneer komt ‘How I Met Your Father’ seizoen 2 op Disney+?

Jarenlang was How I Met Your Mother een van de populairste sitcoms die er bestond en in 2022 kreeg de populaire serie een spin-off: How I Met Your Father. Maar komen er nog nieuwe afleveringen en op welke datum is het dan zover? Of met andere woorden: wanneer komt How I Met Your Father seizoen 2 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 2 van ‘How I Met Your Father’?

Yes, goed nieuws! Disney+ kondigde slechts twee maanden na de lancering van het eerste seizoen al aan dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Gezien de ongekende populariteit van HIMYM was het niet gek dat ook een spin-off op een hoop kijkers kon rekenen. Hulu en The Walt Disney Company hebben veel vertrouwen in een nieuw seizoen, want bekend is al dat er in plaats van tien maar liefst twintig afleveringen gemaakt zijn.

How I Met Your Father | Trailer

Wanneer komt ‘How I Met Your Father’ seizoen 2 op Disney+?

Een releasedatum van het tweede seizoen is tot dusver helaas nog niet bekendgemaakt. Op de Amerikaanse streamingdienst Hulu is de populaire serie met Hilary Duff sinds 24 januari 2023 terug.

Van het eerste seizoen weten we dat het nog wel eventjes kan duren voordat we ook in Nederland kunnen genieten van de afleveringen. In de Verenigde Staten werd How I Met Your Father op 18 januari 2022 gelanceerd, bij ons vond de première pas plaats op 11 mei 2022. Nu moeten we naar alle waarschijnlijkheid dus ook nog een aantal maanden wachten. Bij meer duidelijkheid laten we het je als eerste weten via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘How I Met Your Father’ over?

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
IMDb5,5 uit 18.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes
KijkenBekijk direct op Disney+

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie How I Met Your Father online kijken?

    How I Met Your Father is een Hulu Original en is in Nederland enkel op de streamingdienst Disney+ verschenen. De afleveringen zullen ook in de toekomst niet op Netflix, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland te zien zijn.

  • Wanneer komt How I Met Your Father seizoen 2 op Disney+?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van How I Met Your Father zal volgen. In Amerika is het sinds 24 januari te zien, maar wij moeten er iets langer op wachten. Zodra er nieuws is, hoor je het als eerste via je mail en de social media-kanalen van Streamwijzer.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.