Wanneer komt ‘Hockeyvaders’ seizoen 2 op Videoland?

Op vrijdag 17 maart verscheen de komedieserie Hockeyvaders op Videoland. Hierin kampen drie hockeyvaders met een midlifecrisis en willen ze nog één keer laten zien wie ze zijn, maar loopt dit volledig uit de hand. Omdat het eerste seizoen uit slechts zeven afleveringen bestaat, is het niet zo gek dat er snel vragen kwamen over een vervolg. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een Hockeyvaders seizoen 2 op Videoland? En wanneer dan?

Komt er een ‘Hockeyvaders’ seizoen 2?

Op dit moment heeft Videoland nog niet laten weten of er een tweede seizoen van Hockeyvaders volgt. De serie met onder meer Remko Vrijdag, Tijn Docter, Walid Benmbarek, Sanne Wallis de Vries, Fockeline Ouwerkerk, Annet Malherbe, Maaike Martens en Holly Mae Brood zou dus nog terug kunnen keren voor een tweede seizoen, maar zeker weten doen we het niet. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over het vervolg van Hockeyvaders.

Wanneer komt ‘Hockeyvaders’ seizoen 2 op Videoland?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Waar gaat het verhaal van ‘Hockeyvaders’ over?

Hockeyvaders vertelt het verhaal over een ogenschijnlijk chic hockeymilieu waarin drie hockeyvaders (gespeeld door Remko Vrijdag, Tijn Docter en Walid Benmbarek) van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los. De kijker wordt meegenomen in de hockeywereld die ondanks vastgeroeste machtsverhoudingen opgeschud wordt door de nieuwe generatie.

TitelHockeyvaders
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreKomedie, Drama
CastWalid Benmbarek, Tijn Docter, Remko Vrijdag, Sanne Wallis de Vries, Fockeline Ouwerkerk, Annet Malherbe, Maaike Martens, Carolien Karthaus-Spoor, Holly Mae Brood, Leona Phillipo, Beau van Erven Dorens, Jim Bakkum, Peter Blok, Olivia Lonsdale, Tom Jansen, Damaris de Jong, Ellie de Lange, Sonia Eijken, Zoë Love Smith, Reiky de Valk

Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.