Wanneer komt de film ‘Hit Man’ op Netflix?

Sinds donderdag 23 mei schittert de keiharde actiefilm Hit Man op het witte doek. Het verhaal draait om de undercover huurmoordenaar Gary Johnson (Glen Powell), die verliefd wordt op een potentiële klant. Maar wist je al dat je de film binnenkort ook op Netflix kunt verwelkomen? Wij vertellen je wanneer.

Dit is het verhaal van ‘Hit Man’?

Gary Johnson werkt als huurmoordenaar. Wat niemand weet, is dat hij stiekem undercover is. Iedereen die een huurmoord bestelt, wordt door hem in de boeien geslagen. Maar dan schakelt een wanhopige vrouw hem in om haar gewelddadige vriendje te vermoorden, waardoor het voor Gary steeds moeilijker wordt om zich op zijn missie te blijven concentreren. Glen Powell (die je eerder dit jaar kon bewonderen in Anyone But You) heeft de hoofdrol te pakken in dit waargebeurde verhaal.

Wanneer komt ‘Hit Man’ naar Netflix?

Hit Man draait dus pas sinds kort in de bioscoop, maar toch kun je hem zeer binnenkort al op Netflix verwachten. De streamingdienst heeft de distributierechten in handen en besloten in bepaalde landen voor een korte bioscooprelease te gaan. Al op vrijdag 7 juni kun je de film in bijvoorbeeld de Verenigde Staten in hun aanbod vinden. Wanneer hij ook in Nederland verschijnt, is nog niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Glen Powell speelt in Hit Man de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison. Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

TitelHit Man
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurRichard Linklater
CastGlen Powell, Adria Arjona

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.