Komt er een ‘Heartstopper’ seizoen 3 op Netflix? En wanneer dan?

Nick en Charlie slepen ons al twee seizoenen lang mee in hun schattige liefdesverhaal in de Netflix-serie Heartstopper, die gebaseerd is op de gelijknamige graphic novels van Alice Oseman. Op donderdag 3 augustus verscheen het tweede seizoen, en we weten ook al dat er nog een derde seizoen gaat volgen. Maar wanneer komt Heartstopper seizoen 3 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Heartstopper seizoen 3?
📅 Wanneer komt seizoen 3?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Heartstopper’ seizoen 3?

Heartstopper verscheen voor het eerst op Netflix in 2022. De serie viel direct ontzettend in de smaak en haalde verbluffende scores binnen op IMDb (8,6 uit 62.000 stemmen) en Rotten Tomatoes (100% en 96% op de Tomatometers). Dat de serie niet na één seizoen gecanceld zou worden, stond dan ook buiten kijf. In mei 2022 werd door Alice Oseman zelf het tweede seizoen aangekondigd en werd ook direct duidelijk dat er ook een derde seizoen zou volgen.

Blijft het daar bij? Het tweede seizoen is gebaseerd op Heartstopper Volume 3, dus het derde seizoen zal ongetwijfeld Heartstopper Volume 4 omvatten. Er staan in totaal maar liefst zes graphic novels binnen het Heartstopper-universum op het programma, dus de kans is groot dat het niet bij drie seizoenen blijft. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Wanneer komt ‘Heartstopper’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus wel al bekend dat er een derde seizoen van Heartstopper komt, maar weten we nog niet wanneer we ernaar kunnen kijken. De kans is groot dat het pas in 2024 zover is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Heartstopper’ over?

Jongen ontmoet jongen. Jongens worden vrienden. Jongens worden verliefd. Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de reis van zelfontdekking en acceptatie afleggen. Ze steunen elkaar bij het vinden van hun meest authentieke zelf.

TitelHeartstopper
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb8,6 uit 62.000 stemmen
MakerAlice Oseman
CastJoe Locke, Kit Connor, William Gao, Yasmin Finney, Araloyin Oshunremi, Ashwin Vishwanath, Evan Ovenell, Olivia Colman, Georgina Rich
Heartstopper: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Heartstopper’ online kijken?

    Heartstopper is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 3 van ‘Heartstopper’ op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Heartstopper verwacht wordt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.