Wanneer kun je een abonnement op HBO Max Nederland nemen? Pre-order of vanaf 8 maart?

Vanochtend werden de abonnementskosten van HBO Max in Nederland bekendgemaakt. Wil je alvast een pre-order plaatsen of ben je benieuwd of je moet wachten tot 8 maart? We houden je in dit artikel op de hoogte.

Je kunt een abonnement op HBO Max Nederland afsluiten vanaf 8 maart, pre-order niet beschikbaar

Wil je nu direct een abonnement afsluiten? Dan ben je zeker niet de enige. Helaas is dat nog niet mogelijk. Je kunt op dinsdag 8 maart 2022 voor het eerst een lidmaatschap bij HBO Max afsluiten. Dat is direct mogelijk op de website van HBO Max.

HBO Max in Nederland

Hoe laat op 8 maart gaat HBO Max live in Nederland?

Mocht je je wekker willen zetten op dinsdag 8 maart, dan raden we dat helaas af. In de onderstaande tweet geeft @HBOMaxNL antwoord op de vraag wat de lanceringstijd in Nederland zal zijn. Dat is jammer genoeg nog niet bekend, maar het officiële antwoord is ‘in de loop van de dag’. Wel kun je in de tussentijd lid worden van de Facebook groep met HBO Max kijkers om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de lancering.

Dit wordt de prijs van een lidmaatschap bij deze potentiële Netflix-killer

De perspresentatie op donderdag was ook een podium om de prijs naar buiten te brengen. Een abonnement gaat €5,99 per maand kosten (voor ‘Basic’) of €7,99 per maand (voor ‘Standard’). In de onderstaande tabel vind je de verschillen tussen de twee abonnementsvormen. Met beide abonnementen krijg je toegang tot dezelfde catalogus van HBO Max’ films en series in Nederland.

‘Basic’ HBO Max abonnement‘Standard’ HBO Max abonnement
Prijs (per maand)€5,99 per maand€7,99 per maand
Prijs (per jaar)€46,99 per jaar€59,99 per jaar
Aantal schermen tegelijk1 scherm3 schermen
BeeldkwaliteitHD (720p)Full HD (1080p) & 4K
Aantal downloadsMaximaal 5 downloadsMaximaal 30 downloads
Gratis proefperiodeNeeNee
Meerdere gebruikersprofielenJaJa

Op de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over deze nieuwe streamingdienst. Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief om de updates te ontvangen.