Wanneer komt ‘Halo’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Een van de populairste series op SkyShowtime is toch wel het op de games gebaseerde Halo. Al sinds de lancering van SkyShowtime op 25 oktober 2022 wordt de serie massaal gestreamd en daarom krijgen we nog altijd veel vragen binnen over het vervolg. Is het nu klaar of staan er nog nieuwe afleveringen op het programma? Oftewel: komt er een Halo seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Halo’ seizoen 2?

Geweldig nieuws! Nog voordat het eerste seizoen van de serie verscheen op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ bevestigden zij al dat er ook een tweede seizoen zal volgen.

Ondanks de gemengde reacties op het eerste seizoen werden de afleveringen wel massaal gestreamd, dus gek is het niet dat er nog een vervolg komt. De serie ontvangt een prima cijfer van een 7,1 uit 10 op IMDb (op basis van 65.000 stemmen), maar heeft op Rotten Tomatoes een Average Audience Score van slechts 52%.

Wanneer komt ‘Halo’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Zoals je hierboven kunt zien is de productie van het tweede seizoen in september 2022 van start gegaan. Een releasedatum is tot op heden nog niet met ons gedeeld, maar we verwachten niet voor eind 2023/begin 2024 naar de nieuwe afleveringen te kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Halo’ over?

In deze serie, gebaseerd op de gelijknamige videogame, moet de elite-eenheid onder leiding van Master Chief Spartan, in de 26ste eeuw, de mensheid beschermen tegen de Covenants, een buitenaards alliantie.

TitelHalo
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieAvontuur, Actie
MakersSteven Kane, Kyle Killen
CastPablo Schreiber, Natascha McElhone, Bokeem Woodbine

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Halo’ online kijken?

    Halo is gedistribueerd door Paramount+ en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Halo’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Halo op SkyShowtime verschijnt, hoewel de productie wel al van start is gegaan. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.