Wanneer komt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+?

Je favoriete buitenbeentjes zijn terug! Na Guardians of the Galaxy in 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 in 2017 was het in mei 2023 eindelijk tijd voor een nieuwe film: Guardians of the Galaxy Vol. 3. De film is dus pas nét uit en schittert nu nog op het witte doek, maar toch vragen veel mensen zich ook al af wanneer ze hem kunnen streamen. Of met andere woorden: wanneer komt Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+?

Marvel-films verschijnen standaard op Disney+ en dat betekent dat we Guardians of the Galaxy Vol. 3 hier ook zeker in toekomst verwachten. Een officiële releasedatum hebben we op dit moment echter nog niet. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er meer bekend is.

Kunnen we dan wel een voorzichtige inschatting maken van de online releasedatum? Ja, in principe kan dat. We weten namelijk dat het gemiddeld 49 dagen duurt voordat Disney+ bioscoopfilms online aanbiedt. Mocht dat nu ook weer het geval zijn, dan zou de nieuwe Guardians of the Galaxy-film rond 21 juni 2023 al te streamen zijn. Hier moeten we wel bij zeggen dat de videodienst de periode tussen de twee releases bij de grotere bioscoopfilms helaas nog weleens wil verlengen. Dit gebeurde bijvoorbeeld bij Black Panther 2: Wakanda Forever (84 dagen wachttijd) en Ant-Man and the Wasp: Quantumania (91 dagen wachttijd).

→ Kun je niet wachten? Bekijk dan op Disney+ hier Guardians of the Galaxy en hier Guardians of the Galaxy Vol. 2 🍿

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | Good to Have Friends

Tot wanneer draait ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ in de bioscoop?

Als we nog even moeten wachten voordat we Guardians and the Galaxy Vol. 3 op Disney+ kunnen zien, weten we dan ook al hoe lang de film nog in de bioscoop draait? Op dit moment is dat nog niet bekend en het is ook lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Echter draaien Marvel-films vaak wel een behoorlijke tijd in de bioscoop.

Houd vooral het programma van je lokale bioscoop in de gaten om te zien of het nog mogelijk is om deze film bij jou op het witte doek te bewonderen. Handig om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Veelgestelde vragen

  • Wanneer komt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+?

    Op dit moment is een officiële releasedatum nog niet met ons gedeeld, maar het zou goed kunnen dat de film halverwege juni op Disney+ verschijnt. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail en onze social media-kanalen.

  • Tot wanneer draait ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ in de bioscoop?

    Het is nog niet bekend tot welke datum Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop draait, maar we verwachten dat de film nog wel een tijdje op het witte doek te bewonderen is.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.