Wanneer komt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+?

Je favoriete buitenbeentjes zijn terug! Na Guardians of the Galaxy in 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 in 2017 was het in mei 2023 eindelijk tijd voor een nieuwe film: Guardians of the Galaxy Vol. 3. De film is dus pas nét uit en schittert nu nog op het witte doek, maar toch vragen veel mensen zich al af wanneer ze hem kunnen streamen. Of met andere woorden: wanneer komt Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wanneer verschijnt ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+?

Marvel-films verschijnen standaard op Disney+ en dat betekent dat we al wisten dat ook Guardians of the Galaxy Vol. 3 hier te zien zou zijn. En op woensdag 2 augustus was het eindelijk zover. Streamers kunnen daarnaast sinds vrijdag 7 juli ook hier op Pathé Thuis terecht, waar de film te koop is (en vanaf 31 augustus ook te huur).

We hebben behoorlijk wat geduld moeten hebben. Gemiddeld duurt het 49 dagen voordat Disney+ bioscoopfilms online aanbiedt. Als dat nu ook weer het geval was geweest, dan hadden we de nieuwe Guardians of the Galaxy-film al rond 21 juni 2023 kunnen zien. Disney heeft er echter voor gekozen om de window te verlengen tot 91 dagen en dus 13 weken.

→ Kun je niet wachten? Bekijk dan op Disney+ hier Guardians of the Galaxy en hier Guardians of the Galaxy Vol. 2 🍿

Tot wanneer draait ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ in de bioscoop?

Weten we hoe lang de film nog in de bioscoop draait? Op dit moment is dat nog niet bekend en het is ook lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Echter draaien Marvel-films vaak wel een behoorlijke tijd in de bioscoop.

Houd vooral het programma van je lokale bioscoop in de gaten om te zien of het nog mogelijk is om deze film bij jou op het witte doek te bewonderen. Handig om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Veelgestelde vragen


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.