Wanneer komt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2 op SkyShowtime?

“Greased lightnin’, go, greased lightnin’.” Alle Grease-fans zitten sinds de komst van de gloednieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies aan de buis gekluisterd. Het eerste seizoen staat inmiddels volledig op SkyShowtime, maar weten we eigenlijk al iets over het vervolg? Komt er een Grease: Rise of the Pink Ladies seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2?

Op dit moment is er nog geen tweede seizoen besteld van Grease: Rise of the Pink Ladies. Deze serie wordt geproduceerd voor de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, dus de keuze voor een mogelijk nieuw seizoen ligt in hun handen. Aangezien de serie pas in april 2023 in première is gegaan is het logisch dat er nog geen verlenging is aangekondigd. Uiteraard werken wij deze pagina direct bij zodra er meer nieuws is.

Wanneer komt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Grease: Rise of the Pink Ladies komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ over?

De musicalserie neemt je mee naar 1954, vier jaar voor de originele Grease, voordat rock-’n-roll de muziekscene domineerde en de T-Birds de coolste groep van de school waren. De serie volgt vier outcasts die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Er ontstaat morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn.

TitelGrease: Rise of the Pink Ladies
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurAnnabel Oakes
CastJackie Hoffman, Madison Thompson, Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Jason Schmidt, Kallie Hu, Charlotte Kavanagh, Ari Notartomaso

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.