Wanneer komt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2 op SkyShowtime?

“Greased lightnin’, go, greased lightnin’.” Alle Grease-fans zitten sinds de komst van de gloednieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies aan de buis gekluisterd. Het eerste seizoen is inmiddels in volle gang op SkyShowtime, maar weten we eigenlijk al iets over het vervolg? Komt er een Grease: Rise of the Pink Ladies seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2?

Op dit moment is er nog geen tweede seizoen besteld van Grease: Rise of the Pink Ladies. Deze serie wordt geproduceerd voor de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, dus de keuze voor een mogelijk nieuw seizoen ligt in hun handen. Aangezien de serie pas in april 2023 in première is gegaan is het logisch dat er nog geen verlenging is aangekondigd. Uiteraard werken wij deze pagina direct bij zodra er meer nieuws is.

Grease: Rise of the Pink Ladies | Official Trailer | Paramount+

Uitzendschema seizoen 1

Op dit moment is het eerste seizoen van de serie nog in volle gang op SkyShowtime. Op vrijdag 7 april verschenen de eerste twee afleveringen, waarna er elke vrijdag een episode bij komt tot de seizoensfinale op 2 juni. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“We’re Gonna Rule The School”Vrijdag7 april 2023
2“Too Pure To Be Pink”Vrijdag7 april 2023
3“So This Is Rydell”Vrijdag14 april 2023
4NNBVrijdag21 april 2023
5NNBVrijdag28 april 2023
6NNBVrijdag5 mei 2023
7NNBVrijdag12 mei 2023
8NNBVrijdag19 mei 2023
9NNBVrijdag26 mei 2023
10NNBVrijdag2 juni 2023

Wanneer komt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Grease: Rise of the Pink Ladies komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ over?

De musicalserie neemt je mee naar 1954, vier jaar voor de originele Grease, voordat rock-’n-roll de muziekscene domineerde en de T-Birds de coolste groep van de school waren. De serie volgt vier outcasts die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Er ontstaat morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn.

TitelGrease: Rise of the Pink Ladies
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurAnnabel Oakes
CastJackie Hoffman, Madison Thompson, Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Jason Schmidt, Kallie Hu, Charlotte Kavanagh, Ari Notartomaso

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ online kijken?

    Grease: Rise of the Pink Ladies is een productie gemaakt voor Paramount+ en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Grease: Rise of the Pink Ladies komt of niet. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.