Wanneer komt seizoen 2 van ‘The Girl From Oslo’ op Netflix?

Een onverwachte Scandinavische titel bestormde eind 2021 de hitlijsten van Netflix: The Girl From Oslo (in het Noors bekend als Bortført). Fans zijn benieuwd of de serie vanwege het succes verlengd zal worden. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Girl From Oslo seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt The Girl From Oslo seizoen 2 op Netflix Nederland?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Daarom is op dit moment ook nog niet bekend of The Girl From Oslo nieuwe afleveringen zal krijgen. Het verlengen of stoppen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers.

Verder eindigt het eerste seizoen van de serie op een manier dat het waarschijnlijk lijkt dat er geen nieuwe afleveringen zullen volgen. Hierover is echter nog niets officieel naar buiten gebracht.

Waar gaat het verhaal van The Girl From Oslo over?

Als haar dochter wordt ontvoerd, reist een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten. Ze vertrouwt op oude vrienden en een groot geheim om haar dochter te helpen bevrijden.

TitelThe Girl From Oslo
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
GenreThriller, Drama
IMDb5,8 uit 521 stemmen
MakersKyrre Holm Johannessen, Ronit Weiss-Berkowitz
CastShaniaz Hama Ali, Amitay Yaish Ben Ousilio, Abhin Galeya, Anders T. Andersen, Amos Tamam, Andrea Berntzen, Anneke von der Lippe, Daniel Litman, Jameel Khoury
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een The Girl From Oslo seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde deel van The Girl From Oslo zal volgen, aangezien ook de komst van S2 nog niet officieel bevestigd is. Bij nieuws zal het direct op Streamwijzer’s website en social media kanalen verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van The Girl From Oslo seizoen 2?

Er zijn helaas nog geen beelden van een eventueel tweede seizoen van deze Noorse serie.


Synopsis: Netflix