Wanneer komt ‘Ginny & Georgia’ seizoen 3 op Netflix?

In 2023 keerde Ginny & Georgia eindelijk terug naar Netflix. Veel mensen zaten al met smart op de nieuwe afleveringen te wachten en willen dan ook niet dat het daarna klaar is. Gelukkig weten we nu al dat er ook een derde seizoen gaat komen. Maar dan rest de grote vraag: wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 3 op Netflix? In dit artikel zetten we alles wat we tot nu toe weten op een rij.

Komt er een ‘Ginny & Georgia’ seizoen 3?

Op 5 januari 2023 zette Netflix het tweede seizoen van de razendpopulaire serie online. Ook een derde seizoen van Ginny & Georgia staat op de planning, zo maakte de streaminggigant al in juli 2022 bekend door middel van onderstaand Twitter-bericht. Hoe leuk! In april 2024 werd bekend dat de productie inmiddels ook gestart is.

Wanneer komt ‘Ginny & Georgia’ seizoen 3 op Netflix Nederland?

Op dit moment is er nog niet veel bekend over het derde seizoen van Ginny & Georgia. Zo weten we nog niet veel over het plot en is ook een releasedatum nog niet naar buiten gebracht. Uiteraard houden we je wel altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘Ginny & Georgia’ over?

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

TitelGinny & Georgia
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurSarah Lampert
CastBrianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

De bevestiging van een vierde deel van de serie is nog niet naar buiten gebracht door Netflix. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media-kanalen van Streamwijzer


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.