Wanneer komt ‘The Gentlemen’ seizoen 2 op Netflix?

Actiefanaten hebben The Gentlemen uit 2019 vast wel gezien. Deze populaire film kreeg van Netflix een spin-off in de vorm van een heuse serie, met een hoofdrol voor The White Lotus-acteur Theo James. Maar blijft het bij de acht afleveringen die op 7 maart verschenen of komt er meer? Oftewel: komt er een The Gentlemen seizoen 2? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘The Gentlemen’ seizoen 2?

Ben je van plan om de serie direct helemaal te bingen en ben je benieuwd naar meer? Dan wil je vast weten of er ook een tweede seizoen van The Gentlemen komt.

Helaas hebben Netflix en Guy Ritchie nog niks laten weten over een mogelijk vervolg. Dit betekent dat de serie nog niet verlengd is, maar ook nog niet gecanceld. Alle mogelijkheden liggen dus nog open. Guy Ritchie heeft in een interview met Netflix wel laten weten dat “The Gentlemen een deel is van hem”, dus het zou best kunnen dat hij nóg meer verhalen uit dit universum wil vertellen.

→ Zin in de film? Bekijk direct The Gentlemen op Pathé Thuis 😎

Wanneer komt seizoen 2 van ‘The Gentlemen’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er een The Gentlemen seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Wanneer de adellijke Eddie het familielandgoed erft, ontdekt hij daar een enorme wietplantage. En de eigenaren zijn niet van plan te vertrekken.

TitelThe Gentlemen
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Komedie
MakerGuy Ritchie
CastTheo James, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Daniel Ings, Vinnie Jones, Joely Richardson

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.