Wanneer komt ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ op HBO Max?

We duiken in het verleden van het bekende personage uit de Mad Max-reeks, Furiosa. Haar verhaal komt tot leven in Furiosa: A Mad Max Saga. Hoewel je deze film sinds 23 mei op het witte doek kunt bekijken, wil je hem misschien toch liever vanaf de bank zien. Dan is het wel belangrijk om te weten wanneer dat kan. Of met andere woorden: wanneer komt ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ op HBO Max? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ naar HBO Max?

Furiosa: A Mad Max Saga is een gloednieuwe film die gedistribueerd is door Warner Bros. Pictures. Deze filmstudio brengt hun films vrijwel altijd uit op hun eigen streamingdienst, HBO Max. Dat we ook Furiosa in de toekomst op het platform mogen verwelkomen, staat dus buiten kijf. Ook eerdere Mad Max-films zijn hier nú te streamen.

Wanneer komt ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ op HBO Max?

Dat Furiosa: A Mad Max Saga dus naar HBO Max komt, is vrij zeker. Maar wanneer is het zover? Dit kunnen we helaas nog niet met je delen. We kunnen natuurlijk wel een inschatting maken.

HBO Max hield eerst altijd een periode van 45 dagen aan tussen bioscoop- en streamingrelease, maar inmiddels zijn ze daarvan afgestapt. De window lijkt nu gemiddeld tussen de 60 en 70 dagen te liggen. Zouden ze daar nu ook voor gaan, dan moet je rekenen op een online release tussen 22 juli en 1 augustus. Uiteraard is dit nog niet zeker. We houden je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

TitelFuriosa: A Mad Max Saga
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurGeorge Miller
CastAnya Taylor-Joy, Alyla Browne, Chris Hemsworth, Tom Burke

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.