Wanneer komt ‘Funny Woman’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het eerste seizoen van Funny Woman is onlangs tot een einde gekomen en sinds de laatste aflevering op SkyShowtime verschenen is krijgen we veel vragen binnen over het vervolg. Is het nu klaar of staan er nog nieuwe afleveringen op het programma? Oftewel: komt er een Funny Woman seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Funny Woman’ seizoen 2?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Funny Woman komt, maar de kans lijkt klein. De serie is namelijk gebaseerd op een roman, Funny Girl van Nick Hornby. In dit boek lees je een afgesloten verhaal dat voor de serie gevolgd is, dus dit zorgt ervoor dat het onwaarschijnlijk lijkt dat er nog extra afleveringen gemaakt gaan worden.

Natuurlijk kan dit altijd veranderen. De serie werd goed bekeken, waardoor het Britse televisienetwerk Sky er altijd voor kan kiezen om tóch een vervolg aan te kondigen. Uiteraard lees je het direct op deze pagina als dit het geval is.

Funny Woman | Streaming 10 February | SkyShowtime

Wanneer komt ‘Funny Woman’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend óf er een tweede seizoen van Funny Woman komt en wanneer we hier dan naar kunnen gaan kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Funny Woman’ over?

Na een reeks tegenslagen komt Barbara op onbekend terrein terecht: een auditie voor een comedyshow op tv. Ze bemachtigt de rol en voegt zich bij de cast van een grensverleggende nieuwe sitcom die de Britse comedyscene nog decennialang zal inspireren. Als vrouw in een mannenwereld heeft ze het niet altijd gemakkelijk. Maar naarmate Barbara haar gevoel voor humor vindt, verandert ze de manier waarop mensen naar grappige vrouwen kijken en ontdekt ze ook zichzelf opnieuw.

TitelFunny Woman
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurOliver Parker
CastGemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard, Leo Bill

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Funny Woman’ online kijken?

    Funny Woman is gedistribueerd door Sky en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Funny Woman’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Funny Woman komt en wanneer dit dan te zien zal zijn. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.