Wanneer komt ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18 op tv?

Het nieuwste seizoen van Flikken Maastricht is helaas alweer tot een einde gekomen en daarom is het ook weer tijd voor de welbekende vraag: is dit het definitieve einde of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Flikken Maastricht seizoen 18? En wanneer? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Flikken Maastricht seizoen 18, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

Komt er een ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18?

Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht was op vrijdag 19 mei 2023 afgelopen. Gelukkig hoeven we daarna nog geen afscheid te nemen van Eva, Floris, Marion en Romeo. De AVROTROS heeft namelijk al vóór het verschijnen van het zestiende seizoen laten weten dat er minstens 18 seizoenen gaan komen. Zij verlengden de serie destijds met drie seizoenen, waarvan er inmiddels twee verschenen zijn. Na seizoen 17 hebben we er dus zeker nog één tegoed. Leuk!

Actrice Angela Schijf, die de rol van Eva van Dongen vertolkt, heeft hier destijds het volgende over gezegd:

“Ik heb nog lang geen genoeg van Eva van Dongen en de fans volgens mij ook niet! Want met elke week 2 miljoen kijkers, gaan we gewoon nog even door met het maken van Flikken Maastricht. Ik kan niet wachten!” 
– Angela Schijf

Wanneer komt seizoen 18 van ‘Flikken Maastricht’ op tv?

Pak je agenda er maar bij, want het is bekend wanneer seizoen 18 van Flikken Maastricht op tv komt. Als we de lijn van de vorige seizoenen volgden, dan gokten we al dat het ergens in het voorjaar van 2024 zover zou zijn. Inmiddels is de definitieve startdatum naar buiten gebracht en weten we dat de eerste episode van S18 te zien is vanaf vrijdag 2 februari 2024 om 20.30 uur op NPO 1.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Flikken Maastricht nu bij NLZIET 🚓

Waar gaat het verhaal van ‘Flikken Maastricht’ over?

Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.

TitelFlikken Maastricht
Jaar2007-
SoortSerie
Duur18 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Misdaad
MakerReinout Oerlemans
CastVictor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.