Wanneer komt ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18 op tv?

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is op dit moment in volle gang en zodra de laatste aflevering dichterbij komt is het ook weer tijd voor de welbekende vraag: is dit het definitieve einde of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Flikken Maastricht seizoen 18? En wanneer? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18?

Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht ging op 17 februari 2023 in première en loopt nog tot 12 mei. Gelukkig hoeven we daarna nog geen afscheid te nemen van Eva, Floris, Marion en Romeo. AVROTROS heeft namelijk al vóór het verschijnen van het zestiende seizoen laten weten dat er minstens 18 seizoenen gaan komen. Zij verlengden de serie destijds met drie seizoenen, waarvan er inmiddels twee verschenen zijn. Na seizoen 17 hebben we er dus zeker nog één tegoed. Leuk!

Actrice Angela Schijf, die de rol van Eva van Dongen vertolkt, heeft hier destijds het volgende over gezegd:

“Ik heb nog lang geen genoeg van Eva van Dongen en de fans volgens mij ook niet! Want met elke week 2 miljoen kijkers, gaan we gewoon nog even door met het maken van Flikken Maastricht. Ik kan niet wachten!” 
– Angela Schijf

Wanneer komt seizoen 17 van ‘Flikken Maastricht’ op tv?

Wanneer het achttiende seizoen precies zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Als we de lijn van de vorige seizoenen volgen, zal het ergens in het voorjaar van 2024 zover zijn. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer informatie over de datum van S18 krijgen.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Flikken Maastricht nu bij NLZIET 🚓

Waar gaat het verhaal van ‘Flikken Maastricht’ over?

Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.

TitelFlikken Maastricht
Jaar2007-
SoortSerie
Duur18 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Misdaad
MakerReinout Oerlemans
CastVictor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel
Recap seizoen 16 | Flikken Maastricht

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Flikken Maastricht’ online kijken?

    Alle seizoenen van Flikken Maastricht zijn op dit moment via NLZIET terug te kijken. De serie wordt door de NPO uitgezonden en maakt daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst.

  • Wanneer komt seizoen 18 van ‘Flikken Maastricht’ op tv?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het achttiende seizoen van Flikken Maastricht op tv verschijnt, maar we weten wel al dat dit er zeker gaat komen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.