Wanneer komt seizoen 17 van ‘Flikken Maastricht’ op tv?

Al meer dan vijftien jaar lang is Flikken Maastricht niet van de Nederlandse televisie weg te denken. De serie over Floris Wolfs, Eva van Dongen en de andere politieagenten blijft ieder jaar weer enorm veel kijkers trekken. In januari 2022 verscheen het zestiende seizoen, dus veel mensen zitten nu met smart op nieuwe afleveringen te wachten. In dit artikel beantwoorden we daarom de vraag: wanneer komt seizoen 17 van Flikken Maastricht op tv?

Wanneer komt seizoen 17 van ‘Flikken Maastricht’ op tv?

De afgelopen drie jaar verscheen het gloednieuwe seizoen van Flikken Maastricht steeds in januari op tv. In 2023 moesten we er helaas iets langer op wachten, maar op 17 februari 2023 is het zover. Dan zullen we erachter komen hoe het verdergaat tussen Eva en Eddie.

Komt er een ‘Flikken Maastricht’ seizoen 18?

Als in februari het gloednieuwe zeventiende seizoen van de serie verschijnt, hoeven we gelukkig nog niet direct afscheid te nemen van de personages. AVROTROS heeft namelijk al voor het verschijnen van het zestiende seizoen laten weten dat er minstens 18 seizoenen gaan komen. Actrice Angela Schijf, die de rol van Eva van Dongen vertolkt, heeft daar destijds het volgende over gezegd:

“Ik heb nog lang geen genoeg van Eva van Dongen en de fans volgens mij ook niet! Want met elke week 2 miljoen kijkers, gaan we gewoon nog even door met het maken van Flikken Maastricht. Ik kan niet wachten!” 
– Angela Schijf

Wanneer het achttiende seizoen precies zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Als we de lijn van de vorige seizoenen volgen, zal het ergens in het voorjaar van 2024 zover zijn. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer informatie over de datum van S18 krijgen.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Flikken Maastricht nu bij NLZIET 🚓

Waar gaat het verhaal van ‘Flikken Maastricht’ over?

Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.

TitelFlikken Maastricht
Jaar2007-
SoortSerie
Duur18 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama, Misdaad
MakerReinout Oerlemans
CastVictor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.