Wanneer komt ‘The First Omen’ op Disney+?

In The First Omen duiken we in de tijd vóór The Omen uit 1976 en 2006. De ijzingwekkende horrorfilm draait om een Amerikaanse vrouw die haar leven aan God gaat wijden in Rome. Daar gebeuren angstaanjagende dingen. De film verschijnt in april op het witte doek, maar is binnenkort natuurlijk ook te streamen. Veel kijkers vragen zich af wanneer The First Omen op Disney+ komt. In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘The First Omen’ naar Disney+?

The First Omen is gedistribueerd door 20th Century Studios, een productiemaatschappij die verbonden is aan The Walt Disney Company. Daardoor weten we zeker dat de horrorfilm in de toekomst naar Disney+ komt. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘The First Omen’ op Disney+?

De grote vraag blijft dus wanneer we The First Omen op Disney+ kunnen verwachten. Eerder hield Disney gemiddeld 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor deze horrorfilm zou kunnen duiden op een streamingrelease op 30 mei 2024 (de film verschijnt in Nederland op 11 april 2024 op het witte doek).

Hier weken ze soms vanaf, zo kon je The Little Mermaid pas na 105 dagen streamen en duurde het bij Wish zelfs 133 dagen, maar bij The First Omen houden ze wel weer precies deze window aan. Je kunt donderdag 30 mei dus in je agenda zetten.

Verhaal en trailer van de film

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Studios

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.