Wanneer komt ‘Ferry: De Serie’ op Netflix?

Ferry Bouman was in 2019 voor het eerst te zien in Undercover, kreeg in 2021 zijn eigen film en zal binnenkort ook schitteren in een gloednieuwe spinoff-serie. Het personage van Frank Lammers heeft inmiddels een behoorlijke fanbase opgebouwd, waardoor veel mensen benieuwd zijn wanneer de serie te zien zal zijn. In dit artikel geven we daarom antwoord op de vraag: wanneer komt Ferry: De Serie op Netflix?

Wanneer komt ‘Ferry: De Serie’ op Netflix in Nederland?

In 2021 nam hitfilm Ferry ons voor het eerst mee in het achtergrondverhaal van drugsbaron Ferry Bouman. We kregen een tipje van de sluier van hoe hij de leider van een Brabants drugsimperium is geworden. Gezien het grote succes van Undercover én de spinoff-film was het niet verwonderlijk dat Netflix in april 2022 een gloednieuwe serie over het personage aankondigde.

Ferry: De Serie gaat verder waar de film eindigde. Maar wanneer kunnen we er nu eigenlijk naar kijken? In de zomer van 2022 waren de opnames al in volle gang en nu weten we eindelijk wanneer het zover is. De datum die je met rood mag omcirkelen in je agenda is vrijdag 3 november. Niemand minder Frank Lammers deelt in het onderstaande filmpje de releasedatum met ons.

Waar gaat het verhaal van ‘Ferry: De Serie’ over?

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

TitelFerry: De Serie
SoortSerie
JaarNNB
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
CastFrank Lammers, Elise Schaap, Yannick van de Velde, Raymond Thiry, Huub Smit, Tim Haars, Poal Cairo, Steef Cuijpers, Koen De Graeve, Alice Reijs, Kevin Janssens, Monic Hendrickx, Tygo Gernandt, Dirk Roofthooft

Komt er een ‘Ferry: De Serie’ seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen?

Momenteel is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Ferry: De Serie zal volgen. Uiteraard zal de kans er, gezien de populariteit van de reeks, zeker inzitten. We houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media-kanalen en website.

Inmiddels wachten fans ook al een behoorlijke tijd op nieuws over het vervolg van Undercover. Op 9 januari 2022 verscheen de laatste aflevering van seizoen 3 op Netflix. Men had gehoopt op een vierde seizoen van de razendpopulaire serie, maar volgens de laatste berichten zit dit er waarschijnlijk niet in. Helaas!


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.