Wanneer komt ‘Fauda’ seizoen 5 op Netflix?

In 2023 was eindelijk het vierde seizoen van de hitserie Fauda te zien op Netflix. Maar sinds deze twaalf afleveringen van de Israëlische serie verschenen zijn, krijgen we veel vragen over een vervolg. Komt er nog een vijfde seizoen? En wanneer komt Fauda seizoen 5 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Fauda’ seizoen 5 op Netflix?

Tussen het derde seizoen en het vierde seizoen werd ons geduld al eens op de proef gesteld. In april 2020 verschenen namelijk afleveringen op Netflix en daarna moesten we bijna drie jaar wachten tot we in januari 2023 eindelijk nieuwe episodes konden bekijken. Helaas is het nu nog niet bekend of we weer zo lang moeten wachten, want de serie is momenteel nog niet verlengd met een vijfde seizoen.

Overigens ziet het er wel goed uit voor de serie. Het vierde seizoen is namelijk niet aangekondigd als laatste seizoen én de serie wordt geweldig beoordeeld op zowel IMDb (8,3 uit 30.000 stemmen) als Rotten Tomatoes (100% op de Average Tomatometer). De kans op nieuwe afleveringen is dus erg groot, maar Netflix moet dit nog wel officieel bevestigen.

Wanneer komt ‘Fauda’ seizoen 5 op Netflix Nederland?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Fauda’ over?

Een gepensioneerde Israëlische topagent gaat op zoek naar een Palestijnse strijder die hij dacht gedood te hebben. Hij veroorzaakt een reeks chaotische gebeurtenissen.

TitelFauda
SoortSerie
Jaar2015-
Duur4 seizoenen
CategorieActie
IMDb8,3 uit 30.000 stemmen
MakersLior Raz, Avi Issacharoff
CastLior Raz, Hisham Suliman, Shadi Mar’i

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Fauda online kijken?

    Fauda is op dit moment alleen op Netflix te zien. We verwachten de serie in de toekomst niet op andere streamingdiensten als Videoland, Amazon Prime Video en Disney+.

  • Wanneer komt seizoen 5 van Fauda op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is een vijfde seizoen van Fauda nog niet bevestigd. We weten dus niet óf en wanneer dit naar Netflix komt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.