Komt er een ‘Fatal Seduction’ seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan?

Veel Netflix-abonnees waren in 2023 in de ban van de erotische mysterieserie Fatal Seduction. Het eerste seizoen werd in twee stukken gehakt, maar alle afleveringen zijn inmiddels te zien. Is het dan nu echt klaar of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Fatal Seduction seizoen 2 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Fatal Seduction seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Fatal Seduction’ seizoen 2?

Netflix heeft nog niet officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen van Fatal Attraction komt. Zolang we nog geen officiële informatie hierover ontvangen hebben, weten we dus ook niet zeker of er nog nieuwe afleveringen gemaakt zullen worden. Wat wel goed nieuws is, is dat de serie ook nog niet gecanceld is. Dat betekent dat alle opties nog open liggen.

In principe hebben we al ’twee seizoenen’ van Fatal Seduction gehad. Seizoen 1 werd namelijk in tweeën gehakt en de resterende afleveringen werden aangekondigd als “het tweede deel”. Je zou dus ook kunnen zeggen: komt er een Fatal Attraction seizoen 3? Helaas kunnen we ook op die vraag nog geen antwoord geven. Zodra we meer horen, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Fatal Seduction’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen van Fatal Seduction in de koker zit en wanneer we daar dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Fatal Seduction’ over?

Een getrouwde hoogleraar wordt meegesleept in een passionele affaire met een jongere man. Dit brengt een reeks tragedies en verraad aan het licht van haar naasten.

TitelFatal Seduction
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
IMDb4,6 uit 854 stemmen
CastKgomotso Christopher, Nat Ramabulana, Thapelo Mokoena, Prince Grootboom, Ngele Ramulondi, Lunathi Mampofu, Frances Sholto-Douglas, Liza Scholtz, Keenan Arrison, Rizelle Januk

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.