Wanneer komt ‘Fatal Attraction’ seizoen 2 op SkyShowtime?

In de jaren 80 was de erotische thriller Fatal Attraction razend populair en daarom kwam SkyShowtime in mei 2023 met een gloednieuwe remake. In de spannende serie zint een minnares opnieuw op wraak. Maar hoeveel seizoenen lang kunnen we hier eigenlijk van genieten? Komt er een Fatal Attraction seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Fatal Attraction’ seizoen 2?

De serie is op 22 mei 2023 in première gegaan op SkyShowtime. Tot de seizoensfinale op 26 juni kunnen we sowieso iedere maandag genieten van een gloednieuwe aflevering. Op dit moment is het helaas nog niet bekend of het daarbij blijft, of dat er daarna ook nog een tweede seizoen gemaakt gaat worden.

Origineel is de serie verschenen op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ en zij zullen dus ook bepalen of er nog een vervolg komt. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

Fatal Attraction | Official Trailer | Paramount+

Wanneer komt ‘Fatal Attraction’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Fatal Attraction komt. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Fatal Attraction’ over?

Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de klassieke psychoseksuele thriller en het culturele fenomeen uit de jaren 80. De serie verkent fatale aantrekkingskracht en tijdloze thema’s als huwelijk en overspel door de lens van moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle. Met Joshua Jackson als Dan Gallagher en Lizzy Caplan als Alex Forrest.

TitelFatal Attraction
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
MakersKevin J. Hynes, Alexandra Cunningham
CastJoshua Jackson, Lizzy Caplan, Amanda Peet, Toby Huss, Alyssa Jirrels, Reno Wilson, Brian Goodman, David Meunier

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Fatal Attraction’ online kijken?

    Fatal Attraction is gedistribueerd door Paramount+ en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Fatal Attraction’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Fatal Attraction komt of niet. Ook de releasedatum is er dus nog niet. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.