Wanneer komt ‘Extraordinary’ seizoen 3 op Disney+?

Vandaag is het tweede seizoen van Extraordinary verschenen op Disney+. De komedieserie laat zien wat er gebeurt als iedereen een superkracht heeft, behalve de 25-jarige Jen. Veel mensen keken reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Maar dat betekent ook dat je ze misschien wel razendsnel gebinged hebt. Is het daarna voorbij of gaat er nóg een seizoen volgen? Oftewel: komt er een Extraordinary seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Extraordinary’ seizoen 3?

De Britse serie Extraordinary was in 2023 een groot succes. Een tweede seizoen kon dus niet uitblijven en in Nederland kijk je die sinds woensdag 6 maart op Disney+. Maar staat er ook een derde seizoen op de planning? Op dit moment is dat nog niet bekend. Dit betekent dat de serie nog niet verlengd is, maar ook nog niet gecanceld. Het kan dus nog alle kanten op. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt ‘Extraordinary’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een derde seizoen komt. Dat betekent dat we je ook nog niet kunnen vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht krijgt. Behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangs burger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieus zwerfdier – dat ze zich niet overgeeft aan zelfmedelijden. Stuurloos in een verwarrende wereld en gewapend met niets meer dan wat hoop en heel veel wanhoop gaat Jen op zoek naar haar superkracht – als ze er al een heeft. Maar ze ontdekt dat het ook fijn is als het gewoon goed met haar gaat.

TitelExtraordinary
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurEmma Moran
CastMáiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.