Wanneer komt het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op tv?

Op 17 december staat de finale van Expeditie Robinson op het programma. Dat betekent dat we weer uit kunnen gaan kijken naar een nieuw seizoen. Ook in 2024 zal de ultieme survivalshow namelijk op de buis verschijnen. Maar dan blijft de grote vraag: wanneer komt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson precies op tv? En zijn de deelnemers al bekendgemaakt? In dit artikel delen we je alles met je wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt ‘Expeditie Robinson’ 2024 op tv?

In 2023 konden we genieten van een spectaculair seizoen van Expeditie Robinson. We maakten vele verrassende eilandraden mee en dat smaakt natuurlijk naar meer.

Gelukkig is het vrij zeker dat Expeditie Robinson in 2024 ook weer op de planning staat. Maar op welke datum kunnen we weer voor de buis plaatsnemen? Dat is op dit moment helaas nog niet bekend. De afgelopen jaren was de eerste aflevering altijd in augustus of september te zien. Dit betekent dat we ook in 2024 in het najaar de start van het programma verwachten. Uiteraard houden we je op de hoogte van de releasedatum als die met ons gedeeld wordt via je mail en onze social media-kanalen.

Zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 al bekend?

Het is nog niet duidelijk welke deelnemers in 2024 gaan proberen om de titel van Robinson op hun naam te zetten. Zodra dit bekend wordt gemaakt, delen we het direct op deze pagina.

Waar gaat Expeditie Robinson over?

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2000-
SoortSerie
Duur24 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Rick Brandsteder

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.