Wanneer komt Expeditie Robinson 2023 op tv?

Het vorige seizoen van Expeditie Robinson staat nog in ons geheugen gegrift: van de verrassende winnaar (weerman Dennis Wilt) tot het gevallen bondje van acteur Thijs Boermans, het was een editie om niet snel te vergeten. Maar toch kijken we stiekem alweer uit naar de volgende. Dan is het wel belangrijk om te weten: wanneer komt Expeditie Robinson 2023 eigenlijk op tv? En zijn de deelnemers al bekendgemaakt? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt Expeditie Robinson 2023 op tv?

Helaas heeft RTL de startdatum van Expeditie Robinson 2023 nog niet met ons gedeeld. We weten echter wel dat de vorige twee seizoenen iedere keer eind augustus begonnen, dus we kunnen ervan uitgaan dat dat dit jaar ook weer zo is. Uiteraard delen we de officiële releasedatum direct met je als we deze te horen krijgen. Je hoort hem via onze social media-kanalen en via je mail.

Waar gaat Expeditie Robinson over?

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2000-
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Rick Brandsteder
Expeditie Robinson vanaf maandag 29 augustus!

Zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2023 al bekend?

Het is ook nog niet duidelijk welke deelnemers dit jaar gaan proberen om in de voetsporen van weerman Dennis Tilt te treden. Zodra dit bekend wordt gemaakt, delen we het direct op deze pagina.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je Expeditie Robinson online kijken?

    Expeditie Robinson is op meerdere manieren online te zien in Nederland. De afleveringen zijn onder meer terug te kijken bij Videoland en NLZIET. Op andere streamingdiensten is de serie niet te zien, dus je kunt er niet voor terecht bij Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer begint Expeditie Robinson 2023?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien zal zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.


Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.