Wanneer komt Expeditie Robinson 2023 op tv?

Het vorige seizoen van Expeditie Robinson staat nog in ons geheugen gegrift: van de verrassende winnaar (weerman Dennis Wilt) tot het gevallen bondje van acteur Thijs Boermans, het was een editie om niet snel te vergeten. Maar toch kijken we stiekem alweer uit naar de volgende. Dan is het wel belangrijk om te weten: wanneer komt Expeditie Robinson 2023 eigenlijk op tv? En zijn de deelnemers al bekendgemaakt? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Wanneer komt Expeditie Robinson 2023 op tv?

Onlangs heeft RTL bekendgemaakt wanneer Expeditie Robinson terugkeert, zoals je hieronder kunt zien. De allereerste aflevering is op zaterdag 2 september te zien bij RTL 4. Maar wel belangrijk om te weten: we hoeven de rest van de afleveringen niet op de zaterdagen te verwachten. De tweede aflevering is namelijk al op zondag 3 september te zien en daarna is het iedere zondag zover.

Waar gaat Expeditie Robinson over?

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2000-
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Rick Brandsteder

Zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2023 al bekend?

Het is ook nog niet duidelijk welke deelnemers dit jaar gaan proberen om in de voetsporen van weerman Dennis Tilt te treden. Zodra dit bekend wordt gemaakt, delen we het direct op deze pagina.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.