Wanneer komt seizoen 9 van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

De Tablet of Terror zorgt iedere week weer voor paniek en op het strand spoelt de ene na de andere ex aan. Je raadt het al: we hebben het over Ex On The Beach: Double Dutch. Op 7 augustus 2022 is de laatste aflevering van het achtste seizoen op MTV verschenen. Ben jij benieuwd wanneer je guilty pleasure weer terug is op de televisie? Lees dan snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 op MTV en Videoland?

Wanneer komt Ex On The Beach seizoen 9 op MTV en Videoland?

Goed nieuws: een negende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is al aangekondigd! De programmamakers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Momenteel zijn ze op zoek naar nieuwe Nederlandse en Vlaamse singles—opgeven kan nog via dit formulier. Het negende seizoen zal daarom naar alle waarschijnlijkheid al in 2023 te zien zijn. Zal jij de volgende spraakmakende kandidaat zijn?

Nieuwe seizoenen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ verschijnen meestal in het voorjaar of de zomer op MTV en op Videoland. Zo ging het achtste seizoen op 12 juni 2022 van start, was het zevende seizoen op 11 april 2021 voor het eerst te zien en startte het zesde seizoen op 5 april 2020. We verwachten dan ook een releasedatum die tussen april en juli 2023 in ligt. Echter is dit natuurlijk nog niet met zekerheid te zeggen en moeten we de officiële berichtgeving nog afwachten. Houd vooral onze website en social media-kanalen in de gaten, want daar houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Waar gaat Ex On The Beach: Double Dutch over?

Acht singles zijn naar het zonnige Gran Canaria gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieReality

Komt er een Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen?

Het is nog niet bekendgemaakt of er een tiende seizoen volgt. Naar aanleiding van de populariteit van het programma en het feit dat het negende seizoen al zo snel aangekondigd werd—nog voordat de achtste serie afgelopen was—lijkt de kans groot dat we ook in een tiende seizoen van de streken van de Tablet of Terror kunnen genieten. We houden je uiteraard ook hiervan op de hoogte via de website en social media-kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Ex On The Beach seizoen 9?

Er is nog geen trailer van het negende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ te zien, maar je kunt nog wel genieten van de onderstaande beelden van S8.

“Ik word de NIEUWE SPERMABANK van DE VILLA” | EOTBDD S8: Profiles

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je Ex On The Beach: Double Dutch online kijken?

    Ex On The Beach is op meerdere manieren online te zien in Nederland. De afleveringen zijn onder meer terug te kijken bij Videoland. Op andere streamingdiensten is de serie niet te zien, dus je kunt er niet voor terecht bij Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 9 van Ex On The Beach: Double Dutch op Videoland?

    Op dit moment is nog niet bekend wanneer het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch te zien zal zijn op MTV en Videoland. Het seizoen is wel al aangekondigd en we verwachten het in het voorjaar of de zomer van 2023 te kunnen zien. Zodra er een exacte releasedatum is, laten we het via je mail weten.


Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.