Wanneer komt seizoen 9 van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

De Tablet of Terror zorgt iedere week weer voor paniek en op het strand spoelt de ene na de andere ex aan. Je raadt het al: we hebben het over Ex On The Beach: Double Dutch. Op 7 augustus 2022 is de laatste aflevering van het achtste seizoen op MTV verschenen. Ben jij benieuwd wanneer je guilty pleasure weer terug is op de televisie? Lees dan snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9 op MTV en Videoland?

Wanneer komt Ex On The Beach seizoen 9 op MTV en Videoland?

Goed nieuws: er komt negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch aan! MTV heeft onlangs de releasedatum met ons gedeeld en binnenkort is het al zover. Op zondag 14 mei keert de spraakmakende realityserie terug met wekelijkse afleveringen. Iedere zondagavond om 22:00 kun je klaar zitten.

Waar gaat Ex On The Beach: Double Dutch over?

Acht singles zijn naar het zonnige Gran Canaria gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieReality

Komt er een Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen?

Het is nog niet bekendgemaakt of er een tiende seizoen volgt. Naar aanleiding van de populariteit van het programma en het feit dat het negende seizoen al zo snel aangekondigd werd—nog voordat de achtste serie afgelopen was—lijkt de kans groot dat we ook in een tiende seizoen van de streken van de Tablet of Terror kunnen genieten. We houden je uiteraard op de hoogte via de website en social media-kanalen van Streamwijzer en laten het direct weten via je mail als er meer nieuws is.

Welke teaser of trailer is er van Ex On The Beach seizoen 9?

Er is nog geen trailer van het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch te zien, maar je kunt nog wel genieten van de onderstaande beelden van S8.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.