Wanneer komt seizoen 10 van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Welke EX is NEXT? Dat is de vraag die we weer wekelijks voorbij hoorden komen in het negende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Ben je ook benieuwd of het hierbij blijft of het programma nog een keer terugkeert? Oftewel, de vraag: komt er een Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 10 op MTV en Videoland? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 10 van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’?

Yes! Aan het einde van seizoen 9 werd aangekondigd dat er een nieuw seizoen komt. Seizoen 10 staat dus op zeker op het programma.

Dit zagen we natuurlijk al aankomen. Niet alleen is het al sinds 2016 vaste prik dat er jaarlijks een nieuw seizoen van het spraakmakende programma gemaakt wordt en blijft de serie ook in 2023 waanzinnig populair, ook worden er nu alweer kandidaten gezocht voor een nieuw seizoen (geïnteresseerd? Aanmelden doe je hier).

Wanneer komt ‘Ex On The Beach’ seizoen 10 op MTV en Videoland?

Een releasedatum is nog niet met ons gedeeld. Wat we wel al kunnen zeggen is dat het waarschijnlijk in het voorjaar zover is, want dat ligt in lijn met de vorige seizoenen. Zo verscheen seizoen 7 in 2021 in maart, seizoen 8 in 2022 in april en seizoen 9 in 2023 ook in maart. De kans op een première in maart of april 2024 lijkt dus het meest waarschijnlijk. Het nieuwe seizoen zal zoals altijd uitgezonden worden door MTV en zal ook te streamen zijn op Videoland.

Precies weten wanneer het verschijnt? Wij vullen deze pagina aan als er nieuwtjes zijn, maar zullen het ook laten weten via onze social media-kanalen en via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Waar gaat ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ over?

Acht singles zijn naar een zonnige vakantiebestemming gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur9 seizoenen
CategorieReality

Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.