Wanneer komt ‘Entrevías’ seizoen 4 op Netflix?

Fans van Spaanse series hebben zich op Netflix verzameld, want daar is sinds kort Entrevías seizoen 3 te bingen. Maar blijft het bij deze nieuwe set afleveringen of komt er meer? Oftewel: komt er een Entrevías seizoen 4? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Entrevías’ seizoen 4?

We hebben goed nieuws, want er komt zeker een vierde seizoen van Entrevías. Dit heeft de Spaanse zender Telecinco, de maker van de populaire serie, bekendgemaakt. Sterker nog: de opnames zijn al bijna afgerond.

Wanneer komt seizoen 4 van ‘Entrevías’ op Netflix?

Op dit moment weten we dus al dát er een Entrevías seizoen 4 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is echter nog niet bekend. De serie moet eerst nog op de Spaanse televisie verschijnen voordat we hem op de Nederlandse Netflix kunnen verwelkomen. Later dit jaar zal de tv-première zijn, dus de kans is groot dat we nog tot minstens 2025 moeten wachten.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.

TitelEntrevías
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalSpaans
CategorieActie, Misdaad, Drama
MakerDavid Bermejo
CastJose Coronado, Nona Sobo, Felipe Londoño, Laura Ramos, Manolo Caro, Manuel Tallafé, Luis Zahera

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.