Wanneer komt ‘Echo’ seizoen 2 op Disney+?

Het is weer tijd voor een nieuwe Marvel-serie. Op 10 januari ging de Hawkeye-spin-off Echo in première op Disney+. Alle afleveringen kwamen op dezelfde dag online en dus kon je direct aan het bingen slaan. Maar is het daarna klaar of kunnen we uitkijken naar nóg meer episodes? Oftewel: komt er een Echo seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alles over ‘Echo’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Echo seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Echo seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Echo’ seizoen 2?

Echo draait om Maya Lopez, de dove superheld die we leerden kennen in Hawkeye. Zij maakte indruk doordat ze mensen perfect na kon doen, waardoor ze ook hun vechttechnieken kon overnemen. In de nieuwe serie zal ze echter vooral opnieuw contact moeten maken met haar roots en de betekenis van familie moeten omarmen, wanneer ze zich losmaakt van haar voormalige mentor en naar de Native American-gemeenschap in Oklahoma reist.

Maar zullen er na seizoen 1 nog nieuwe afleveringen volgen? Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Uiteraard werken we deze pagina bij zodra we meer nieuws hebben.

Wanneer komt ‘Echo’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is dus nog niet zeker óf er tweede seizoen komt en daarom kunnen we ook de releasedatum nog niet met je delen. Zodra de Marvel Studios of Disney+ iets met ons delen, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Echo’ over?

Marvel Studios presenteert Echo, waarin Maya Lopez in de schijnwerpers wordt gezet terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk. Eenmaal thuis aangekomen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap.

TitelEcho
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSuperhelden, Actie, Avontuur
CastAlaqua Cox, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.