Wanneer komt de Marvel-serie ‘Echo’ op Disney+?

Marvel-fans hebben net Loki achter de rug en kunnen nu alweer uit gaan kijken naar de volgende Marvel-serie. Echo draait om de dove superheld Maya Lopez en komt binnenkort naar Disney+. Maar op welke datum is het precies zover? Of met andere woorden: wanneer komt Echo op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘Echo’, de nieuwste serie van Marvel

In de populaire serie Hawkeye maakten we voor het eerst kennis met Maya Lopez / Echo en nu krijgt zij eindelijk haar eigen serie. De dove superheld maakte indruk doordat ze mensen perfect na kon doen, waardoor ze ook hun vechttechnieken kon overnemen.

In de nieuwe serie zal ze echter vooral opnieuw contact moeten maken met haar roots en de betekenis van familie moeten omarmen, wanneer ze zich losmaakt van haar voormalige mentor en naar de Native American-gemeenschap in Oklahoma reist.

Wanneer verschijnt ‘Echo’ op Disney+?

Disney+ heeft onlangs de allereerste beelden met ons gedeeld (die je hierboven bekijkt) en liet direct weten wanneer we klaar kunnen zitten. Op woensdag 10 januari 2024 is het zover. Er komen vijf afleveringen die allemaal tegelijkertijd gelanceerd worden.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Marvel Studios presenteert Echo, waarin Maya Lopez in de schijnwerpers wordt gezet terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk. Eenmaal thuis aangekomen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap.

TitelEcho
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSuperhelden, Actie, Avontuur
CastAlaqua Cox, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.