Wanneer komt seizoen 2 van ‘De Droom van de Jeugd’ op tv?

We volgen één familie generaties lang in de splinternieuwe serie De Droom Van De Jeugd van de KRO-NCRV. Maar is het na de seizoensfinale op 2 augustus gedaan of komt er nog een vervolg? Oftewel: komt er een De Droom van de Jeugd seizoen 2? En wanneer dan?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Alles over ‘De Droom van de Jeugd’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over De Droom van de Jeugd seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een De Droom van de Jeugd seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘De Droom van de Jeugd’ seizoen 2?

Het eerste seizoen van De Droom van de Jeugd ging op 7 juni 2023 van start op NPO 1. Op dit moment is het helaas nog niet bekend of het daarbij blijft, of dat er daarna ook nog een tweede seizoen gemaakt gaat worden. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

DE DROOM VAN DE JEUGD | OFFICIAL TRAILER | KRO-NCRV

Wanneer komt seizoen 2 van ‘De Droom van de Jeugd’ op tv?

Of er een tweede seizoen van De Droom van de Jeugd gaat komen en wanneer dat dan verschijnt, dat is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als er meer duidelijk is.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? ➝ Houd vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘De Droom van de Jeugd’ over?

Het verhaal van de familie Wander wordt verteld vanaf de tumultueuze jaren zestig tot in het heden. Een gewoon gezin met een ongewoon groot geheim, dat als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt en haar weerslag heeft op alle gezinsleden.

TitelDe Droom Van De Jeugd
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastMark Rietman, Tamar van den Dop, Peter Paul Muller, Jacob Derwig, Maria Kraakman, Gustav Borreman, Ghislaine Pierie, Gijs Naber, Alidtcha Binazon, Joes Brauers, Lasse Jonas Rogie, Hanna van Vliet, Anna de Groot, Roeland Fernhout, Yannick Jozefzoon, Annet Malherbe, Ko Zandvliet, Laura Bakker

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘De Droom van de Jeugd’ online kijken?

    Het eerste seizoen van De Droom van de Jeugd is op dit moment via NLZIET compleet terug te kijken. De serie werd wekelijks op de woensdagen door de NPO uitgezonden en maakt daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst.

  • Wanneer komt seizoen 2 van ‘De Droom van de Jeugd’?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van De Droom van de Jeugd verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.