Komt er een ‘Drift – Partners in Crime’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Onlangs is de bloedstollende actieserie Drift – Partners in Crime op SkyShowtime verschenen en de zes afleveringen werden door abonnees massaal gestreamd. Daarom kregen we al heel snel vragen over het vervolg van de Duitse serie. Want komt er een Drift – Partners in Crime seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Drift – Partners in Crime’ seizoen 2?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Drift – Partners in Crime gaat komen. De Duitse serie waarin we de broers Ali en Leo volgen zou dus terug kunnen keren voor een nieuw seizoen, maar dat is momenteel nog niet bevestigd. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over het vervolg.

Drift - Partners in Crime | Offizieller Trailer | Sky

Wanneer komt ‘Drift – Partners in Crime’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt van de serie en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Drift – Partners in Crime’ over?

Broers Ali en Leo Zeller vechten allebei tegen misdaad als Duitse verkeersagenten, maar zijn vervreemd wegens een tragedie in het verleden; wanneer Ali de schuld krijgt van een dodelijk auto-ongeluk verenigen ze zich om zijn onschuld te bewijzen.

TitelDrift – Partners in Crime
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalDuits
GenreActie
CastKen Duken, Mona Pirzad, Fabian Busch

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Drift – Partners in Crime’ online kijken in Nederland?

    Drift – Partners in Crime is in Nederland momenteel alleen op SkyShowtime te zien. We verwachten de serie in de toekomst niet op andere videodiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

  • Wanneer komt ‘Drift – Partners in Crime’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment heeft de Sky Studios nog niet laten weten of er een tweede seizoen van Drift – Partners in Crime komt, dus het is nog niet duidelijk wanneer we er mogelijk naar kunnen kijken. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.