Wanneer komt ‘Dirty Lines’ seizoen 2 op Netflix?

Begin 2022 was Nederland na het grote succes van Undercover en de teleurstelling van Ares weer nieuwe Nederlandse Original-serie rijker: Dirty Lines. Ben je razendsnel door de zes eerste afleveringen heen en benieuwd of en wanneer er een vervolg komt? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Dirty Lines seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Dirty Lines seizoen 2 op Netflix Nederland?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Deze keuze wordt gebaseerd op een afweging van de productiekosten en de kijkcijfers. Vervolgens duurt het vaak nog een aantal maanden (en soms jaren) tot de nieuwe afleveringen online verschijnen.

Dirty Lines lijkt het voorzichtig goed te doen qua kijkcijfers, want de serie belandde direct in de Netflix Top 10 van meest bekeken titels. Daarnaast is de serie niet officieel uitgebracht als ‘miniserie’, want betekent dat de makers ruimte over hebben gelaten voor een vervolg. Dat is ook aan het verhaal te merken. Het lijkt voor een deel afgesloten te zijn, maar houdt ook nog openingen vrij voor een verdere vertelling van Teledutch in de jaren 90.

Een officiële bevestiging van een vervolgseizoen blijft echter voorlopig nog uit vanuit Netflix. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we meer weten.

Waar gaat het verhaal van Dirty Lines over?

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekslijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

TitelDirty Lines
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama, Geschiedenis
CastJoy Delima, Minne Koole, Chris Peters, Charlie Chan Dagelet, Abbey Hoes, Benja Bruijning, Julia Akkermans, Yari van der Linden, Joes Brauers, André Dongelmans, Ayla Çekin Satijn, Laura Bakker, Pip Lieke Lucas, Casper Nusselder, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Eric van Sauers
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Dirty Lines seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten dus nog niet of er na de eerste set afleveringen ook een tweede reeks komt, laat staan of S3 in de pijplijn zit. Op de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van een mogelijk seizoen 3 van Dirty Lines op Netflix zodra hier meer over bekend wordt.

Welke teaser of trailer is er van Dirty Lines seizoen 2?

Er is nog geen trailer gedeeld van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt de beelden van deel 1 wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix