Komt er een ‘Dertigers’ seizoen 5? En wanneer dan?

In juli 2023 was het vierde seizoen van Dertigers te zien op NPO 3. We konden dus weer genieten van de avonturen van Alex, Elias, Lot, Bart, Nora, Pieter en Saar. Maar hoe zit het nu? Was dit het definitieve einde of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Dertigers seizoen 5? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Dertigers’ seizoen 5?

De kijkers waren weer razend enthousiast over het vierde seizoen en dus hoopten veel mensen dat het verhaal van Saar, Bart, Lot en de anderen vervolgd zou worden. Helaas is duidelijk dat het vierde seizoen van Dertigers het laatste is… met deze cast. Onlangs heeft de BNNVARA namelijk gedeeld dat er een nieuw seizoen komt met een compleet nieuwe cast.

We verwachtten dit al, want Dertigers is gebaseerd op een gelijknamige Vlaamse serie en ook die heeft een vijfde reeks gekregen. Je kunt rekenen op een nieuwe cast, een nieuwe vriendengroep én een nieuwe locatie.

Wanneer is het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’ te zien?

De opnames van de nieuwe reeks zijn inmiddels gestart. Hoewel er nog geen details naar buiten zijn gebracht over de nieuwe castleden of het verhaal, zal de nieuwe serie waarschijnlijk in juli starten. Zoals altijd kan je rekenen op vier afleveringen per week, van maandag t/m donderdag.

De precieze releasedatum is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Dertigers nu bij NLZIET 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Dertigers’ over?

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 255 stemmen
MakersBarbara Bredero, Elzelien Peters, Allard Westenbrink
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.