Wanneer komt ‘Death and Other Details’ seizoen 2 op Disney+?

Fans van moordmysteries kunnen nú op Disney+ terecht, want daar is sinds kort de spannende serie Death and Other Details te bingen. Tien afleveringen vol plottwists en cliffhangers verder heb je het eerste seizoen helemaal uitgespeeld. Maar is het daarna voorbij of gaat er nóg een seizoen volgen? Oftewel: komt er een Death and Other Details seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Death and Other Details’ seizoen 2?

Death and Other Details verscheen op 5 maart 2024 op Disney+, maar was eerder al te zien op het Amerikaanse Hulu. En daar was het een razend succes. Veel kijkers hopen dan ook op een tweede seizoen. De serie heeft nog geen groen licht gekregen van de productiemaatschappij, maar de makers zijn wel klaar om nóg een seizoen te maken. Dit zeggen ze erover in een interview met LRM Online:

🗣️ “We lossen het mysterie van dit seizoen aan het einde op, zodat je niet hoeft te wachten op het tweede seizoen om te weten wie de dader is. Dat gezegd hebbende, we hebben het ook zo gemaakt dat we mogelijkheid hebben om veel meer seizoenen te maken als mensen er graag naar kijken.”
– Co-showrunner Heidi Cole McAdams

De kans op nieuwe afleveringen is dus zeker aanwezig, maar we moeten de officiële berichtgeving nog even afwachten. Zodra we meer weten, werken we direct deze pagina bij.

Wanneer komt ‘Death and Other Details’ seizoen 3 op Disney+?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een tweede seizoen komt. Dat betekent dat we je ook nog niet kunnen vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Alles weten over het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Death and Other Details speelt zich af tussen de glitter en glamour van de internationale elite, en draait om de briljante Imogene Scott (Violett Beane). Tijdens een moord bevindt zij zich op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats (dit was wel een beetje haar eigen schuld) en wordt ze gezien als de hoofdverdachte van deze moord.

TitelDeath and Other Details
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMysterie
MakersHeidi Cole McAdams, Mike Weiss
CastLinda Emond, Lauren Patten, Violett Beane, Angela Zhou, Christian Svensson, Pardis Saremi

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.