Opgelet: ‘B&B Vol Liefde’ komt op deze datum op tv in 2024

Het wordt aankomende zomer weer genieten geblazen met een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Op 14 december 2023 werden tijdens De Aftrap alvast elf potentiële kandidaten aan de kijker voorgesteld. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs bij de B&B-eigenaren. Nu we de deelnemers iets beter hebben leren kennen, vragen veel mensen zich af wanneer het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024 van start gaat. In dit artikel vertellen we je alles over deze datum.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Kandidaten nieuw seizoen in ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ bekendgemaakt

Het zomerseizoen van B&B Vol Liefde ligt alweer even achter ons. Reden genoeg om alvast voor uit te blikken op volgend jaar. Dat moeten de makers van het populaire programma ook hebben gedacht, want op 14 december 2023 werden alle potentiële kandidaten bekendgemaakt. In B&B Vol Liefde: De Aftrap ging presentator Art Rooijakkers langs bij de B&B-eigenaren van volgend seizoen.

Zo werden we voorgesteld aan Donna, Robert-Jan, Albert, Mike, Arno, Anja, Roland, Henriette, Suzanne, Thijz en Mirjam. Nu we bekend zijn met alle kandidaten, is het B&B Vol Liefde-seizoen van start. Iedereen die het liefdesavontuur aandurft, kan zich namelijk nu aanmelden voor alle singles. Goed om te weten: van de elf deelnemers, worden er aankomende zomer uiteindelijk acht B&B-eigenaren gevolgd.

Wanneer komt ‘B&B Vol Liefde’ in 2024 op tv?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? Goed nieuws, want RTL heeft recent bekendgemaakt wanneer we weer kunnen genieten van alle nieuwe afleveringen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Vooruitkijken met Videoland

Hoewel het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op maandag 15 juli 2024 van start gaat, wordt het seizoen op 11 juli afgetrapt met het programma B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?. Presentator Art Rooijakkers gaat speciaal voor deze aflevering langs bij verschillende oud-deelnemers. Ook is het voor het nieuwe seizoen weer mogelijk om voor uit te kijken op Videoland. Op maandag 15 juli verschijnen hier direct de eerste vier afleveringen, waardoor je een week voor loopt dan de afleveringen op tv.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.