Komt er een ‘Cruel Summer’ seizoen 3? En wanneer dan?

De bloedstollende serie Cruel Summer is een van de grote kijkcijferkanonnen van Amazon Prime Video. In 2023 was het tweede seizoen eindelijk te zien, waarin we konden genieten van een nieuwe cast en een nieuw mysterie. Maar blijft het daarbij of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Cruel Summer seizoen 3? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Alles over ‘Cruel Summer’ seizoen 3

De razend populaire serie Cruel Summer telt inmiddels twee seizoenen. In dit artikel praten we je bij over het derde seizoen.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een seizoen 3?
📅 Wanneer is seizoen 3 te zien?
☀️ Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Cruel Summer’ seizoen 3?

Op vrijdag 11 augustus verschenen de eerste drie afleveringen van Cruel Summer seizoen 2 op Amazon Prime Video, met daarna wekelijkse afleveringen. Dit betekent dat we er tot de seizoensfinale op vrijdag 29 september sowieso wel zoet mee zullen zijn. Maar of het daarna nog doorgaat of niet, dat is op dit moment nog niet bekend.

De serie is nog niet verlengd en ook niet gecanceld. Dit betekent dat er nog van alles kan gebeuren. De show is in Amerika al uit en genoot daar een ongekende populariteit, waardoor de kans op nieuwe afleveringen wel steeds groter wordt. Uiteraard werken wij deze pagina direct bij zodra duidelijk wordt hoe het met de toekomst van de serie zit.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Wanneer komt ‘Cruel Summer’ seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Op dit moment is het dus nog niet bekend óf er een derde seizoen van Cruel Summer komt en wanneer we er dan naar kunnen kijken. Tussen het eerste en het tweede seizoen zat een periode van twee jaar. Mocht de serie verlengd worden, dan duurt het waarschijnlijk nog wel even voordat we ernaar kunnen kijken.

Ondertussen is het tweede seizoen nog in volle gang en kijk je tot de seizoensfinale op 29 september iedere vrijdag naar een splinternieuwe aflevering. Hieronder bekijk je al deze informatie in het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Welcome to Chatham”Vrijdag11 augustus 2023
2“Ride or Die”Vrijdag11 augustus 2023
3“Bloody Knuckles”Vrijdag11 augustus 2023
4“Springing a Leak”Vrijdag18 augustus 2023
5“All I Want for Christmas”Vrijdag25 augustus 2023
6“The Plunge”Vrijdag1 september 2023
7“It’s the End of the World”Vrijdag8 september 2023
8“Confess Your Sins”Vrijdag15 september 2023
9“The Miseducation of Luke Chambers”Vrijdag22 september 2023
10“Endgame”Vrijdag29 september 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Cruel Summer’ over?

Het tweede seizoen van Cruel Summer heeft een geheel nieuwe cast en een nieuw mysterie. Het verhaal speelt zich af in een idyllisch kustplaatsje in de Pacific Northwest en volgt de opkomst en ondergang van een intense tiener-vriendschap. Het verhaal wordt verteld vanuit drie verschillende tijdlijnen rondom het jaar 2000. Het nieuwe seizoen volgt de vroege vriendschap tussen Megan, Isabella en Megans beste vriend Luke, de liefdesdriehoek die opbloeide en het mysterie dat al hun levens zou beïnvloeden.

TitelCruel Summer
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
MakerBert V. Royal
CastSadie Stanley, Lexi Underwood, Griffin Gluck, Braeden De La Garz, Nile Bullock, Paul Adelstein
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video
Cruel Summer Season 2 - Official Trailer | Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.