Wanneer komt ‘The Crown’ seizoen 6 deel 2 op Netflix?

Zoals je misschien wel weet, is het zesde seizoen van The Crown opgedeeld in twee stukken. De eerste afleveringen kregen we op donderdag 16 november voorgeschoteld, maar Netflix houdt er maar liefst zes achter de hand. De grote vraag blijft dan natuurlijk: wanneer komt The Crown seizoen 6 deel 2 op Netflix? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer is seizoen 6B te zien?
Komt er een seizoen 7?
🍿 Wat is het verhaal?

Wanneer komt ‘The Crown’ seizoen 6 deel 2 op Netflix?

Het zesde seizoen van de razend populaire serie The Crown is opgedeeld in twee delen. De eerste vier afleveringen zijn sinds donderdag 16 november te bingen en draaien om de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed, de dood van Diana en hoe de koninklijke familie hiermee omgaat.

Voor de laatste zes afleveringen moeten we nog iets langer geduld hebben, want die worden door Netflix pas op donderdag 14 december live gezet. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag16 november 2023
2Donderdag16 november 2023
3Donderdag16 november 2023
4Donderdag16 november 2023
5Donderdag14 december 2023
6Donderdag14 december 2023
7Donderdag14 december 2023
8Donderdag14 december 2023
9Donderdag14 december 2023
10Donderdag14 december 2023

Komt er een ‘The Crown’ seizoen 7?

Spijtig nieuws voor de fans, want in december komt er voorgoed een einde aan de koninklijke serie. De kroon wordt voor altijd afgezet en er zullen geen nieuwe afleveringen volgen, zo heeft Netflix laten weten.

Benieuwd welke series nog wel naar de streamingdienst komen in de toekomst? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Crown’ over?

In dit royale kostuumdrama ontdekken we veel over de Britse politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Queen Elizabeth II. We duiken diep in de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven in deze populaire historische dramaserie.

TitelThe Crown
Jaar2016-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Geschiedenis
MakerPeter Morgan
CastImelde Staunton, Elizabeth Debicki, Lesley Manville, Jonathan Pryce, Dominic West

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.